Ще напусне ли “Левски” Тодор Батков?!

Тодор Батков

  Собственикът на „Левски“ Тодор Батков готви оттеглянето си от „Левски“, разкри човек от обкръжението му. Мустакатият адвокат смятал да използва ситуацията, за да си вдигне гълъбите от „Герена“ по-безболезнено. От година насам Батков е поставен във васално отношение и парадът се командва от Иво Тонев, който е представител на властта в държавата и на новия спонсор – руската банка ВТБ.

Притежателят на мажоритарния пакет от акции единствено иска за себе си някой и друг милион. Батков е финансирал „Левски“ със суми, които са давани във вид на кредити. Това поставя под съмнение, че ще се намери инвеститор, който първо да плати поне 10 милиона евро на Батков и после да налива огромни суми за изграждането на наистина силен отбор. „Вече сериозно се замислям дали всичко това си заслужава“, изрева Батков след отпадането на „Левски“ от „Сараево“ и отбеляза, че за „сините“ се задава поредната нулева година.

Илиан Илиев

Адвокатът си дава сметката, че за да спечели титлата, трябва да е още по-усърден в обгрижването на Бойко Борисов и днешните самозабравили се управници, които превърнаха „А“ група в първенство на ГЕРБ. В резултат всички български отбори безславно напуснаха евротурнирите след първия кръг, когато срещнаха слаби съперници като „Мура“ и „Сараево“ например.

Много вероятно е след отпадането на „Левски“ пешкира да опере наставникът Илиан Илиев. Варненецът официално получи вот на доверие, но при лош старт в първенството се очаква да бъде обявен за главен виновник.

Програмата на „сините“ е сравнително удобна за успешно потегляне в първенството. До петия кръг „Левски“ приема „Черноморец“ и „Ботев“ (Пд), после гостува на „Монтана“, после домакинства на „Черно море“ и заминава за Стара Загора. При провал за поста на Илиан Илиев се спряга шефът на детско-юношеската школа Ясен Петров. Пловдивският Джанини познава отлично обстановката, беше временно начело на „сините“ преди идването на Илиев и на всичкото отгоре няма да получава космическа заплата. Във времето на икономическа криза последното не е без значение, коментират на „Герена“ .

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *