Щерката на Ивана не си говори с нея след скандал

Ивана и дъщеря й Теди

  Дъщерята на Ивана е много обидена на майка си. Теодора и певицата на народа не си говорят, носи мълвата. Причината е в Теди. Тя е бясна на майка си заради прекалено свободните й изяви откъм обличане – а в последните си участия Ивана се изпипва толкова с*кси, че буквално цепи аудиторията.

На последния си концерт певицата на народа спря мъжките сърца, въпреки, че вече е на годинки.

Никой не очакваше, че Ивана е способна на такова нещо, а съблазнителните й изпълнения оставиха публиката без дъх. Тези изпълнения на майка й обаче изобщо не се харесали на Теодора. Дъщерята вдигнала сериозен скандал, който се чул от повечето й комшии в пловдивската кооперация, където живее Ивана.

Теодора крещяла на майка си, че се облича като лека жена и че тези дрехи може и да са подходящи за 19-годишно момиче – но не и за улегнала дама на Иванината възраст.

Теди викала, че се срамува от майка си и че вече не може да покани приятелка на неин концерт – защото не се знаело кога на Ивана може да й хрумне да показва дори и бельото си. Певицата на народа се опитала да успокои щерка си, като заявила, че това са сценични номера и са подгряване на публиката. Че е криза, а за да я канят хората, тя трябва да е интересна.

„Ами тогава защо не си свалиш и гащите, за да станеш още по-интересна?“, контрирала я Теодора.

След този скандал, днес майка и дъщеря не си говорят.

Разминават се в къщи като призраци, аз контактувам с едната и с другата и предавам информация“, оплакала се бузукарката Стояна на свои близки от военното положение в Иваниния дом.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *