Щерката на Ивана не си говори с нея след скандал

Ивана и дъщеря й Теди

  Дъщерята на Ивана е много обидена на майка си. Теодора и певицата на народа не си говорят, носи мълвата. Причината е в Теди. Тя е бясна на майка си заради прекалено свободните й изяви откъм обличане – а в последните си участия Ивана се изпипва толкова с*кси, че буквално цепи аудиторията.

На последния си концерт певицата на народа спря мъжките сърца, въпреки, че вече е на годинки.

Никой не очакваше, че Ивана е способна на такова нещо, а съблазнителните й изпълнения оставиха публиката без дъх. Тези изпълнения на майка й обаче изобщо не се харесали на Теодора. Дъщерята вдигнала сериозен скандал, който се чул от повечето й комшии в пловдивската кооперация, където живее Ивана.

Теодора крещяла на майка си, че се облича като лека жена и че тези дрехи може и да са подходящи за 19-годишно момиче – но не и за улегнала дама на Иванината възраст.

Теди викала, че се срамува от майка си и че вече не може да покани приятелка на неин концерт – защото не се знаело кога на Ивана може да й хрумне да показва дори и бельото си. Певицата на народа се опитала да успокои щерка си, като заявила, че това са сценични номера и са подгряване на публиката. Че е криза, а за да я канят хората, тя трябва да е интересна.

„Ами тогава защо не си свалиш и гащите, за да станеш още по-интересна?“, контрирала я Теодора.

След този скандал, днес майка и дъщеря не си говорят.

Разминават се в къщи като призраци, аз контактувам с едната и с другата и предавам информация“, оплакала се бузукарката Стояна на свои близки от военното положение в Иваниния дом.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Щерката на Ивана не си говори с нея след скандал"

  1. plenty of fish dating site   18.11.2019 at 16:51

    I love looking through an article that will make people think.
    Also, thank you for permitting me to comment!

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *