ШОК! За „Българската Коледа“, Преслава с вибр*тор при президента

Преслава
Преслава

  Покъртителна история с главни действащи лица Преслава и метален вибр*тор, достигна до ушите ни. С уреда за самозадоволяване, използван от самотни дами, звездата на чалгата се явила на среща с бившия президент Георги Първанов, разказват наши източници.

Случката с двугодишна давност се развила в часовете преди благотворителния концерт „Българската Коледа“, който се провежда ежегодно под патронажа на държавния глава. Певицата от Добрич била сред рояка от популярни звезди, изпълнители и артисти, ангажирани с инициативата, чиято основна цел е набиране на средства за болни българчета.

Подобна играчка имала и Преслава
Подобна играчка имала и Преслава

Заради присъствието на тогавашния първи човек на републиката, проявата била прецизно дирижирана от охранителите на НСО, отговорни за сигурността на Гоце.

За целта не само обикновените граждани, закупили си билети за концерта, но и участниците в него били задължени да преминат през обичайната металдетекторна рамка, чийто рентген „вижда“ опасни и остри предмети или оръжия.

Звездата на „Пайнер“ обаче явно не била предвидила, че ще й се наложи да минава под въпросния уред, и на тръгване към проявата не прочистила дамската си чанта от с*кс атрибута. Заради металното покритие на вибр*тора, рентгенът надул сирена до небесата, а Преслава брала невиждан срам пред смаяните охранители на Първанов. „Ох, това е подарък от една

Първанов се смял на глас като научил за случката
Първанов се смял на глас като научил за случката

колежка, направиха си майтап с мен“, взела да се оправдава певицата пред слисаните гардове.

След като ръчно се уверили, че мастурбаторът не е прикрито оръжие и в него няма заредени патрони и от собственичката му се информирали, че й е за лично ползване, бодигардовете й го връчили обратно с хладни усмивки.

Дълго време след това обаче гардовете одумвали палавата Преслава, че е тръгнала с вибратор на среща с президента. Случката стигнала до ушите и на самия Георги Първанов, който доста се смял на абсурдната ситуация.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *