Чудо! Стоичков на море с жена си!

Камата отмаря със съпругата си Маргарита (вляво) и дъщеря си Мика и нейното гадже
Камата отмаря със съпругата си Маргарита (вляво) и дъщеря си Мика и нейното гадже

  Христо Стоичков разби на пух и прах всякакви информации в клюкарски сайтове и издания, че избягвал компанията на съпругата си Мариана. Нещо повече, Модерния ляв не само се отдаде пълноценно на семейството си, но и заведе благоверната си на дълга почивка в Слънчев бряг. Звездната двойка се появи на плажа заедно с дъщерята Мика и нейното гадже.

„Ицо е много земен и точен човек. Голема работа е“, коментираха мургави продавачи на плодове. Най-прославеният български футболист давал тлъсти бакшиши за зарзават и спечелил сърцата на търговците.

Емил Димитров - Емо Фаса
Емил Димитров – Емо Фаса

Неотлъчно до семейство Стоичкови се движиха ексдепутатът от ГЕРБ Емил Димитров и съпругата му. Двамата също са отседнали в Слънчев бряг. Христо Стоичков и Емил Димитров имат обща футболна школа в Етрополе, а освен това ги свързват честите ловни излети. Бившият народен избраник минава за един от най-близките приятели на Камата. Заради отлъчването на Димитров от ГЕРБ Стоичков публично нападна Цветан Цветанов, Ицо на няколко пъти го нарече милиционер и презрително го прати в Б групата на политиката. Впоследствие носителят на Златната топка за 1994 година охладня и към Бойко Борисов, защото бившият премиер не защити Емил Димитров във войната му със собственика на верига от апартаменти в източните столични квартали.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *