Човек коза се скита по планините !

човекът коза

Мъжът, облечен като коза, бил забелязан насред стадо от диви кози в планините в северната част на щата Юта и обезпокоил доста служителите, тъй като ловния сезон наближавал.

Те твърдят, че човека не прави нищо незаконно, но просто не е наясно с опасностите, които го заобикалят.  Той бил забелязан от турист сред останалите кози в стадото, който дори направил снимки и ги предал на властите. Не се знае какви са намеренията на човека, според служителите вероятно се касае за индивид, обичащ екстремните преживявания. Туристът, видял странната

"Козата"

гледка съобщил, че човекът дори се държал като останалите кози. Костюмът му имал и прикрепени рога, а той смело се катерел по скалистия терен заедно с останалите кози от стадото. След като забелязал, че го гледат, видимо се смутил, но продължил напред. Туристът признава, че се поуплашил, тъй като наоколо нямало никакви други хора. Властите наистина са загрижени за човека, защото смятат, че той не осъзнава на каква опасност се излага, тъй като козите са все пак диви животни.

ВИЖТЕ ВИДЕОТО:
http://youtu.be/we9_CdNPuJg

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *