Черната Златка – бременна!

Златка Димитрова
Златка Димитрова

  Златка Димитрова, известна в светското пространство като Черната Златка, май не си е губила

лятото напразно. Силиконката, която прекара почивните месеци, за да се натиска с любовника си Миро на плажа на „Каваците“, очевидно скоро ще сбъдне мечтата си да стане майка. Преди дни плеймейтката се появи в Майчин дом, засече я на място репортер.

През почивните дни бургазлийката посети Пето отделение на специализираното за бременни и млади майки лечебно заведение. Изключено е Златка да се е отбила през него за обикновен гинекологичен преглед например, тъй като Майчин дом е строго профилиран за проследяване на бременности и раждания.

По принцип в Пето отделение на болницата следят рисковите бременности. „Но това не е гаранция, че Златка е с точно такава. Може лекарят, който следи бременността й, просто да е бил дежурен в това отделение и там да я е прегледал“, разясниха санитарки.

Миро и Златка цяло лято се раздадоха в любовната игра
Миро и Златка цяло лято се раздадоха в любовната игра

Плеймейтката шокира бременните в отделението с неглижирания си външен вид, който ги накара да изкоментират, че по снимки и от телевизията изглежда далеч по-добре. Видимо коремът й още не наедрял което ги навело на мисълта, че Златка още е в началото на бременността си – около 2-3 месец.

Най-вероятно Златка и Миро са свършили работата в някое от семейните бунгала край Созопол, където изкараха цяло лято. Там влюбените си разменяха любовни ласки посред бял ден, без да се свенят от любопитните погледи на плажуващи.

За разлика от миналата година, когато Златка обикаляше курортите сама, с Миро вече не се крият, тъй като той официално живее с плеймейтката. Неотдавна хубавицата сподели, че иска бебе и е готова да стане майка. Гаджето й вече има едно дете.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *