Чалга мома зачена от футболист – побойник!

Стефани иска да народи половин отбор дечурлига на Георги Мирчев

Пореден футболист тръгна по стъпките на изпатилия си от чалга певица Валери Божинов. Нападателят от школата на благоевградския „Пирин“ Георги Мирчев е насрочил дата, на която колежката на Алисия в „Ара“ Стефани да му вземе фамилията. Тя обаче не е никак почтена и в цял Благоевград гледат на семейството на младоженеца с лошо око заради честите им срещи със справедливата Темида.

Допреди време Георги Мирчев бил считан за голям футболен талант. През 2006 г. при първата селекция от кастингите на „Жилет“, на която посланик бе Христо Стоичков, симпатягата бил сред щастливците, получили уникалния шанс да тренират в европейския гранд „Барселона“. Дори в един от мачовете на детския отбор на „Барса“ Мирчев вкарал и трите гола за победата с 3:1 над „Хирона“. Покрай стажа при каталунците обаче се взел насериозно, навирил нос и бързо се овъртял в кълчища които провалили кариерата му, определяна от специалисти като перспективна.

Стефани и Георги Мирчев

Точно преди година новият зет на „Ара“ не за пръв път попаднал в полицейските бюлетини. Заедно с брат си Юлиян Георги се изправил пред съда в Благоевград след поредната хулиганска проява, научихме от съграждани на скандалния футболист.

Двамата младежи потрошили носовете на двама охранители в дискотека „Джулиани“, след като не ги допуснали в заведението. Юлиян имал забрана да стъпва в него заради предишни изцепки.

Бойкият брат на Георги грабнал каската от мотора си и помлял физиономиите на гардовете, като деен участник в мелето бил и нападателят на „орлетата“.

С криминално досие е и бащата на годеника на Стефани. Преди 13 години Юлиян Мирчев, известен с прякора Фрико, с някой си Петър Плачков отвлекли тир в Кресненското дефиле. Пребили шофьора на машината, унгарец. После Фрико го гръмнал в главата, а тялото му пльоснали във водите на Струма. За престъплението тъстът на Стефани бил осъден на 22 г. затвор.

Престъпното минало на Мирчеви явно не е проблем за младата певица. „Георги ми предложи да се оженим 2 месеца, след като се запознахме. През юни дойде у нас, за да ми поиска ръката от баща ми. Любовта ни е приказка! Женим се на 31 август, а вече мислим и за деца. Ще му родя 4-5″, заканва се бъдещата снаха на скандалната фамилия от страниците на сп. „Love“.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Чалга мома зачена от футболист – побойник!"

  1. Merle Y. Fuller   09.08.2013 at 19:20

    18 Май 2006 г.Двама благоевградчани, пласирали 50 евро менте край Айфеловата кула, вчера се признаха за виновни и сключиха споразумение с Окръжната прокуратура. Заради прокарване в обращение на подправени парични знаци 29-годишният Петър Стоянов получи наказание от 500 лв. глоба, а 26-годишният Борис Георгиев – 400 лв. глоба. Престъплението е извършено на 27 август 2002 г. в 23 часа в Париж, а съучастници са били сестрата на Георгиев – Катерина, студентка по икономика във френската столица, и Александър Андонов. На 24 август с влак от Милано пристигнали в Париж Борис Георгиев, Петър Стоянов и Александър Андонов, по прякор Руснака. Тримата се настанили в квартирата на Катерина Георгиева. Въпреки първоначалното си несъгласие студентката обещала да им помогне.

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *