Цирк! Изтрещяла жена спря с голи гърди линейка!

ревнивката

Въоръжена полиция обгради жена, която се съблече чисто гола и легна пред линейката, която трябвало да откара любовницата на мъжа й в болницата.

38- годишната Шанг Ши от Лини, провинция Шандонг в Източен Китай принудително спряла съседката си Уанг Лю и 4-годишната й дъщеря, защото подозирала, че има връзка с мъжа й. Но когато линейката пристигнала, тя направила всичко възможно да попречи да се спаси живота на жената, въпреки че полицията насочила оръжие към нея. Според полицаите, тя пречила на всеки, който се опитвал да помогне на Уанг Лю, дори се съблякла гола и легнала пред линейката. Побеснялата Шанг била обвинена, че е блъснала с колата си и ранила тежко Уанг и дъщеричката й, след като се скарала с мъжа си заради изневерите му. После тя стояла до двете жертви

Ранената Уанг Лю

и не позволявала на никого да им окаже помощ. Дори ударила парамедик, който държал детето, след което той го изпуснал, а по-късно то починало от раните си. Сега Шанг, която е учителка в детска градина и майка на две деца е обвинена в убийство.  Ако се докаже вината, я очаква смъртно наказание.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *