Цецка Цачева цъфна подмладена с 20 години на корицата на списание

Цецка Цачева

  Парламентарната шефка Цецка Цачева засия на корица на женско списание значително подмладена и почти неузнаваема, с външен вид на героиня от „Сексът и градът“.

Здраво обработената с фотошоп снимка стана обект на пиперливи коментари в социалната мрежа Фейсбук. Всичките отбелязват, че 54-годишната Цецка, оглавяваща най-важната институция в нашата парламентарна република, грее като фолк певица от страниците на лайфстайл списанието.

"Мадоната с герберите" - колаж от интернет

„Цецка измести Деница Гаджева и Калина Крумова от първото място на секссимволи на 41-вото НС. Само да не я види Доминик Строс Кан, че какво ще прави Бойко“ гласят част от духовитите коментари за обработената снимка, на която Цецка Цачева изглежда 20 години по-млада и поне 30 килограма по-слаба. Нито една бръчка не може да се намери на пипнатата с фотошоп снимка, а кожата на парламентарната шефка изглежда сияйна, тялото стегнато, погледът закачлив.

„Жената на снимката има общо с Цецка Цачева, колкото Азис с Алберт Айнщайн – гласят други духовити коментари от блогове. – С тази снимка за пръв път политиците нахлуват съвсем яко в територия, която доскоро беше запазена за чалгата. Няма да се учудим, ако реално бюстът на певицата Ивана е една трета по-малък, отколкото на рекламните й плакати. Никой обаче не иска политика като чалга“.

Изрисуваната с фотошоп снимка на парламентарната шефка се превърна и във вдъхновение за немалко колажи. На един от тях голата Цецка се усмихва в мрежест чорапогащник и огромни гербери, които покриват интимните й части. Не по-малко оригинален е и колажът, в който подобрената Цецка грее от капака на бял голф двойка – отправка към тунингования опел, от чийто капак наблюдава строго премиерът Бойко Борисов.

„Очаквайте покана за членство“, е отбелязано под духовития колаж. Причината е, че собственикът на тунингования опел Спиро Янкулов от Русе и авторът на творбата Илиян Илиев са вече членове на ГЕРБ, след като получават покана за присъединяване към партията лично от депутата Пламен Нунев.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *