Цецка Цачева и Фидосова със специален коафьор в парламента

Цецка Цачева

  Едва по 20 лева пла­щат Искра Фидосова и Цецка Цачева за своите шармантни фризури. Това научихме от свои из­точници в парламен­та. Емблематичните гербаджийски дами са   редовни   клиент­ки на коафьор на име Атанас, който от нача­лото на мандата се гри­жи двете да изглеждат добре.

 Първа   от   неговите услуги се възползвала председателката на На­родното събрание. Тя от­крила Наско, докато той работел в квартален са­лон близо до апартамен­та, даден й като депутат от провинцията. Мнозина по онова време се подигра­ваха на Цачева за липсата на всякакъв усет по отно­шение на дрехите и при­ческата. „Наско промени визията на Цецка. Успя да я убеди да изправя коса­та си и да вкара няколко различни нюанса в нея, да я подстриже така, че да може да „прибере“ широ­кото й лице без да прилича на фолк певица“, комен­тират стилисти.

 Като видяла промяна­та у своята колежка, Ис­кра Фидосова също по­искала незабавна сре­ща с коафьора. Цецка веднага й дала номера и уредила час. Оттога­ва двете неизменно се доверяват на услугите на фризьора и дори така съчетават програмите си че да ходят заедно при Наско, за да бистрят пар­тийни дела, макар някои да подозират, че най-ва­жните жени в ГЕРБ не се долюбват особено.

Искра Фидосова

  Фидоска също е довол­на от проме­нения си ими­дж, макар че на няколко пъти й е било предлага­но да поизсветли малко косата си. Тя обаче дър­жала на гарвановочерното, тъй като смятала, че така изглежда с няколко килограма, по-слаба.

 Двете гербаджийки ре­довно привикват Наско в парламента, където из­ползват специално при­годена стая за фризьор­ски салон. „Преди важна среща Цецка и Фидоска връхлитат в помещението, където ги чака фризьорът с четка и сешоар в ръка, готов да ги превърне от Пепеляшки в принцеси доколкото е възможно това, разбира се“, кико­тят се суетни депутатки.

 Въпросният коафьор е като на щат в Народното събрание и един от най-любимите хора на двете мастити шефки.

 Макар и да се прецаква, правейки прически за тях само срещу 20 лева, той е наясно, че при­съствието му в парламента носи голям поток от клиенти от депутатски­те среди, който би дошъл в салона му, където един сешоар струва близо трой­но повече.

 Наско е започнал карие­рата си при стилист Капанов, където близо четири години е мил косите на ВИП клиентките, а най-извест­ният ни фризьор го взема под крилото си, когато идва в София от пловдивското градче Съединение. Доста време му трябва, докато се наложи в столицата, но с висшите протекции, които днес ползва, бързо се на­режда до най-оборотните коафьори.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *