Цветанов разтури втора любов на Веско Маринов

Цветан Цветанов

  Бившият вътрешен министър Цветан Цветанов разбил втора любов на най-близкия си приятел Веселин Маринов.

Цветанов лично присъствал на категоричния отказ на Маринов на емоционалното предложение за брак на значително по-младо от певеца момиче. Нещо повече, той подкокоросвал приятеля си да отхвърли кандидатката за женитба. Година и половина преди това бившият МВР шеф беше в дъното на разтурения брак между Веско Маринов и съпругата му Цветанка. Тогава Цветанов беше поръчал служители на СДОТО да следят бившата съпруга на певеца. Не след дълго лъсна, че Цветанка преживява страстна любов с Христо Стоичков, и семейството на Веселин Маринов рухна.

Веселин Маринов

Красимира Катева е името на момичето, което предложило на изпълнителя на „Нашата полиция ни пази“ да се обвържат, докато смъртта ги раздели. Двамата се познават отдавна, а тя е толкова влюбена във Веселин Маринов, че дори когато джиесемът й звъни, звучи негова песен. Спи на възглавничка с лика на певеца от Полски Тръмбеш и твърди, че го познава най-добре. „Обичам го“, признава тя и споделя, че ще стане най-щастливата жена на земята, ако Веселин Маринов приеме тя да бъде неговата спътница в живота.

Любовта й към Веселин Маринов е толкова голяма, че Красимира се решава на крачка, която малцина жени биха имали куража да направят.

Веселин Маринов и Красимира Катева

На нея й писва певецът да не обръща внимание на непрекъснатите й обяснения в любов и затова му предлага пред цяла България в телевизионно предаване:

Певецът остава шокиран от предложението й. След предаването я кани да се видят и да си поговорят. Съвсем неочаквано на срещата присъства и бившият вътрешен министър Цветан Цветанов. „Самата ти знаеш, че аз не съм готов за такава връзка.

Още се отърсвам от изминала любов“, отрязва изведнъж мечтите на Красимира Веселин Маринов. До него е Цветанов, който го подкрепя във всяка една дума. Красимира дори не могла докрай да излее чувствата си към певеца, защото се притеснила не на шега от бившия вицепремиер. Тя си тръгнала огорчена, а Маринов и Цветанов останали в заведението да си поговорят насаме.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *