Цветанка Ризова: Истината е, че сама подадох заявление за напускане, а не съм уволнена! ИНТЕРВЮ

 

Цветанка Ризова

Цветанка Ризова неотдавна се раздели с Нова телевизия, където работеше от години. Предаването й „На четири очи“ падна от неделната програмна схема, където се завръща „Всяка неделя“ на Кеворк Кеворкян.

Около напускането на Ризова продължават да витаят всевъзможни слухове. Правят се догадки коя медия ще приюти журналистката.

– Госпожо Ризова, каква е истината за раздялата ви с Нова телевизия?
– Истината е, че сама подадох заявление за напускане, а не съм уволнена. То обаче все още не е разписано и не са ме пуснали официално да си вървя.

– Кога подадохте заявлението?
– В края на август, след като се върнах от отпуск. Тогава все още „На четири очи“ не беше свалено от екран, а само преместено в друг часови пояс.

– Говореше се, че са ви предложили друго предаване.
– Не са ми предлагали друго предаване. Предложиха ми „На четири очи“ да се излъчва в събота сутрин.

– А вие защо не се съгласихте?
– Това всъщност е много хубаво време, но не часът на излъчване на „На 4 очи“ беше причина за напускането ми. Просто реших, че човек трябва да направи промяна след 13 години и е по-добре тя да е генерална. Не ми беше лесно, защото аз съм консервативен човек.

– Твърди се, че са ви поканили в ТВ7?
– Имам няколко предложения, които в момента обмислям, но не съм взела окончателно решение. Когато подпиша договор, ще информирам всички, които се интересуват.

– С какво се занимавате в момента?
– Бях в отпуск допреди дни. С Божията помощ другите неща са добре.

 

Нова телевизия: Цветанка е нелоялна!

От Нова телевизия са категорични, че екипът на медията е работил в продължение на три месеца по създаването на ново предаване, в което Цветанка Ризова да бъде основен водещ. Шефовете от Nova Broadcasting Group поддържат становището си, че през това време журналистката наистина е водила преговори и с други телевизии. Подобно поведение не само в „Нова“ се определя като нелоялно.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *