Христо Сираков преспал с жената на Чолата, докато той е в затвора

Христо Сираков
Христо Сираков

  Манекенката Ирена Милянкова е изневерила на мъжа си Росен Чолов, докато той търкаше наровете в затвора, говори се усилено в светските среди. Красавицата имал а вземане-даване с небезизвестния несмен Христо Сираков преди няколко месеца. Самият Сираков не спирал да се хвали из цяла София, че преспал с нея, но уточнявал, че е разочарован от уменията й в леглото.

Прочутият с похожденията си по манекенки ексцентрик успял набързо да омае Милянкова през пролетта. Свалката между плейбоя и нашумялата с ролята на Съни в сериала „Под прикритие“ моделка станала след тяхно съвместно участие в тв шоу.

След финала на предаването Ицо започнал да досажда с телефонни обаждания на Ирена. След дълго ухажване той успял да убеди красавицата, че в критичен момент, в какъвто тя с е намирала в момента, имала нужда от подкрепата на солиден мъж като него. От дума на дума двамата преспали в луксозната му вила в местността „Щъркелово гнездо“ край язовир Искър.

Ирена Милянкова  притеснена за отглеждането на четирите си деца
Ирена Милянкова притеснена за отглеждането на четирите си деца

На изпроводяк Сираков броил 10 хилядарки на Ирена която трябвало да се закрепи финансово в трудния момент. Той й обещал да бъде дискретен, но естествено, не спазил уговорката. Гонещият 60-те бонвиван побързал да се похвали пред приятели, че е успял да забие съпругата на скандалния бизнесмен Росен Чолов, арестуван заради обвинения в сводничество. Хвалбите на Ицо Стоте манекенки стигнали до ушите на Ирена и тя изпаднала в ужас съпругът й да не разбере за изневярата. Затова Милянкова изработила хитра тактика – превантивно да разкаже тук-там как Христо Сираков настойчиво я ухажва, но след като тя уж го била отрязала, той си измисил връзка с нея.

„Дано Чолата повярва на жена си и реши да не задълбава. Иначе ще играе каишът“, коментират в модните среди. Босът от СИК бил доста ревнив и като нищо можел да прати Ирена на детектор на лъжата, за да провери със сигурност изневерила ли му е или не жена му с Ицо Стоте манекенки.

След като в края на миналата година Росен Чолов бе тикнат зад решетките, Милянкова заяви, че е в истински шок, защото не знае как ще се справи сама с грижите по четирите им деца без финансовото рамо на баща им.

Напоследък обаче Ирена все по-често посещава светски партита, а понякога води със себе си и децата си, които опоскват хапките по шведските маси. Преди седмица Чолов бе пуснат от затвора и в момента си е у дома под гаранция.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *