Христо Калоферов качи 25 кг. само за година

Христо Калоферов

  Любовна мъка е причината за рязкото напълняване на водещия на Нова телевизия Христо Калоферов. Само на 32 години, синеокият любимец на аудиторията на канала вече тони зловещите сто кила. Наудрялото му тяло плаши не само колегите и приятелите му, но и него самия.

Пред зрителите го спасява само фактът, че седи зад бюро и е облечен в тъмни костюми. Злонамерени оператори се шегуват, че ако Христо води заедно с Ани Салич, ще трябва да ги снимат само с широкообхватни камери за общите кадри.

При участието на Калоферов в кулинарното шоу „Черешката на тортата“ останалите участници – Глория, Богдан Томов, Иво Инджев и дизайнерката Невена, нонстоп се шегуваха с излишните килограми на своя сътрапезник. Той даваше вид, че приема закачките с усмивка и проявява самоирония, но близки разкриват, че всъщност такива коментари доста сериозно го потискат и засилват чувството му за непълноценност.

„Напоследък Христо е много затворен, рядко общува и се забавлява с колегите, както преди“, разкриват хора от Нова телевизия. След работа той предпочитал да се прибере вкъщи, където се настанявал пред компютъра или телевизора с богата трапеза пред себе си.

Наредено на масата, и после заспивал. Заради този режим сега няма и помен от стегнатата снага, която журналистът демонстрираше, танцувайки в риалитито „Байландо“ само преди две години. От известно време Христо имал проблеми в своя личен живот. От няколко места вече го притискали да се жени, да се задомява и да има деца. Макар и да твърди, че има сериозна приятелка, такава всъщност на хоризонта няма. „Христо от малък е по-затворен. Навремето беше вечно до полите на майка си, след като баща му почина. После тя замина за Гърция да работи, докато той учеше в Благоевград. През седмица пътуваха и се виждаха“, споделя близка на водещия.

В периода, когато бил студент, имал гадже от София, което почти всеки уикенд го посещавало в Благоевград и оставало в общежитието му. После връзката им продължила и всъщност това била основната причина Калоферов да се премести да живее в столицата. По план иначе е трябвало да отиде в Гърция, където да търси късмета си с помощта на своята майка. Любовта обаче го отвела другаде. В крайна сметка така успява да попадне в Нова телевизия, където днес е водещ на централните новини.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *