Хищни чудовища изяли удавниците в язовир „Цонево“?

Чудовищен сом

През уикенда семейство Чеботарьови решават да се скрият от жегите до водите на язовир Цонево, заедно с компания. Приятелите искали да се разсеят с риболов, но на този ден трагичен инцидент почерня две семейства.

26-годишният Николай Чеботарьов и 13-годишната му балдъза Таня влизат във водата с надуваема лодка, а другите от групата останали на брега. Някъде навътре в язовира  изведнъж момиченцето пада във водата. Свидетелите разказват, че Николай веднага се хвърлил  след него, но и двамата изчезнали. Жената на Николай, която била свидетел на кошмара, започнала да търси по телефона помощ. Не след дълго на мястото на инцидента дошли  водолази от Гражданска защита. Те претърсили щателно дъното на язовира, но за съжаление и професионалистите не успели да открият и следа от  Николай и Таня. На мястото дори докарали специален уред – триизмерен сонар, но и той не могъл да помогне в издирването.Загадката около тяхното безследно изчезване е засилена от факта, че все още не

изглед от водоема

могат да намерят телата им в язовира. Роднините им даже не могат да ги погребат. Язовирът криел тъмна тайна. Черната истина за този водоем е, че оцеляването на човек след няколко часа в него е невъзможно, според местните. Старите рибари са на мнение, че телата на двамата са изядени от сомовете-мутанти, които се въдят във водоема. Риболовците се кълнят, че са виждали чудовища от по 300-350 килограма и дължина над четири метра.  Николай оставя жена си с малко дете на две години, всички техни познати и роднини са съсипани от трагедията. Да си припомним, че преди известно време, общината наема трима водолази да изследват и изчистят дъното на язовира.

Този сом тежащ 115 кг и дълъг 2.5 метра е джудже в сравнение с подводните мутанти

Влизайки под водата, водолазите станали свидетели на ужасяваща гледка. Тримата видели как няколко гигантски сома се борели за останки от човешко тяло, а от устата на едното чудовище се подавал човешки крайник. Изплашените водолази моментално се издигнали към повърхността и отказват да влизат вече в язовира. Един от тях, с двадесет годишен стаж в подводния спорт, се кръсти, че никога нямало да забрави гледката на колония от поне 10 гигантски сома как се движи по дъното, а очите им светели с призрачна светлина.

ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/wCyI667PF_E

Още сензации:

loading...

4 Отговора за "Хищни чудовища изяли удавниците в язовир „Цонево“?"

  1. ЗДВ   26.07.2012 at 11:49

    Я СЕ ГРЪМНЕТЕ БЕ,КАК НЯМАТЕ СЪВЕСТ ДА ПИШЕТЕ ТАКИВА ПРОСТОТИИ

    Отговор
  2. SHADOW-X   26.07.2012 at 16:19

    Търсят сензация тези говеда весникари, че има сомове има ама не са изяли никой никой незнае къде са не е 20 на 20 язовира, докато бях там 5 дена да вярно търсеха ги по цял ден, не е гаранция че са там където са паднали може да са навсякъде. около местото там е доста широко и дълбоко 18-25м водата е 5 градуса долу, а тези си пишат глупости Чудовища сте вие дето вкарвате паника.Не ва е срам

    Отговор
  3. ЗДВ   27.07.2012 at 8:26

    Виж си заглавието бе тъпак , как се пише ;Одавник или Удавник,само от тук трябва да вземеш патлака и да се гръмнеш.

    Отговор
  4. ЗДВ   02.08.2012 at 15:03

    аааааааааааааа поправил си го-кавал!

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *