Хиперсексуален делфин се задява с гмуркачи (Видео)!

делфини

Палав делфин, който плува около Каймановите острови, харесва хора. Това разкрива видео.

Делфинът, който носи прякора „Стинки самотният делфин” има една цел, да се занимава с гмуркачите. Една скорошна среща била заснета от Майкъл Мейс. В клипчето, което подводния фотограф постна в Интернет се вижда как делфинът иска да го възкачи.

След него дошъл ред на приятеля на Мейс- Алекс. Животното започало да търка тялото си в гърба на Алекс, като се опитвало да се качи върху му, бутайки го към повърхността. Майс споделя , че обича делфините, но поства видеото, за да имат хората едно наум за опасността. Все пак това са диви животни, а Стинки е в особено положение, което може да го превърне в машина убиец.

Морските биолози са наясно, че делфините са много сексуални животни и то за продължително време. По-рано тази година учени от Масачузетс изследвали повече от 120 делфина в западна Австралия, като установили, че мъжките могат да са бисексуални , комбинирано с периоди на хомосексуалност. За делфините не е толкова необичайно да преследват хора, по-невероятно е човек да отговори на тяхната закачка.

Хиперсексуаленият делфин

Въпреки това, вече има подобен случай. Малкълм Бренър, 60 , автор на „ Мокра богиня”, книга за девет месечната сексуална връзка между мъж и делфин, заявява, че произведението му е базирано на действителен случай с делфин на име Доли, през 1970 година, когато той е бил на 20. Той срещнал Доли, когато бил нает да прави снимки на децата в шоу с делфини в увеселителен парк във Флорида.

Според Бренър, делфинът го преследвал. Първоначално бил доста агресивен и се бутал в него, но с времето станал по- нежен. Бренър споделя, че намирал това необикновено еротично. Било все едно, че е с тигър или мечка, тъй като това е животно, което само за две секунди може да те убие.
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/IlaZis3KQl8

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *