Хапчета срещу косопад превърнали компютърен инженер в жена!

Лекарството Propecia

Човекът вземал лекарство, за да се излекува от плешивостта си и смята, че то го е превърнало в жена. Косата на Уилям МакКий не пораснала, но пък за сметка на това гърдите му се развили и бедрата му започнали да се разширяват.

  Месеци, след като забелязал промените в тялото си, започнал да се облича като жена и се прекръстил на Манди. Човекът споделя, че преди да започне да взема лекарството, наречено Propecia не е имал желание да носи женски дрехи. Той смята,че хапчетата, които вземал веднъж дневно в продължение на 9 месеца радикално променили хормоналния му баланс и сега той възнамерява да си промени изцяло пола.  Уилям вече носи руса перука, грим и тесни рокли. Женските дрехи сложили край на

Уилиам МакКий- Манди

десет годишния  му брак, от когото има син на пет годинки. Лекарството Propecia спира конверсията на тестостерона и увеличава естрогена. Милиони мъже го използват от 1990 насам, но съобщаваните проблеми се заключват в импотентност, загуба на либидо, свиване на половите органи, както и когнитивни проблеми.  Заведени са и съдебни дела срещу производителите му, но според тях няма връзка между медикамента и сексуалните  ефекти. По данни лекарството предизвиква растеж на гърди у мъжете, както и повишава склонността към хомосексуалност.

ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/46Q3TXIK1Cw

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Хапчета срещу косопад превърнали компютърен инженер в жена!"

  1. Nikolai Totev   21.04.2013 at 9:20

    Eto neshto mnogo interesno za kosopad

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *