Фънки сменя Лили Иванова

Димитър Ковачев - Фънки
Димитър Ковачев – Фънки

  Любимецът на рокаджиите у нас Димитър Ковачев – Фънки сменя Лили Иванова като шеф на журито в „Музикална академия“ по ТВ7. Продуцентите Иван и Андрей са избрали Фънки, защото 74-годишната прима на естрадата отказа да работи за тях, пренебрегвайки уникалния за родните мащаби хонорар от 500 хил. лева.

По ирония на съдбата Фънки винаги се е отнасял с пренебрежение към Лили Иванова. Многократно шоуменът е иронизирал родената в Кубрат певица. За разлика от злобните коментари за възрастта й той винаги е насочвал стрелите си към безстилието в песните на Лили и липсата на какъвто и да било музикален вкус в нейния репертоар.

Лили Иванова
Лили Иванова

Почти сигурно в журито на „Музикална академия“ ще влезе и Люси Дяковска. Двамата са стари приятели и бяха заедно в комисията, която оценяваше участниците в „Мюзик Айдъл 2″. Тогава журито се ръководеше от легендарния диригент Вили Казасян, който вече не е между живите, Фънки и Люси бяха заедно и в къщата на „ВИП Брадър“ миналия септември.

Според специалисти в пиара Фънки ще вдигне много рейтинга на шоуто, което Иван и Андрей организират. Димитър Ковачев е известен с пиперливия си език и изключителното си чувство за хумор.

Той е безпощаден към некадърниците с микрофон: „Зверско бездарие цари по конкурсите у нас. Кой ги пуска тези хора да ни тормозят“,пита се Фънки. От него се очаква да е голямата ножица в „Музикална академия“.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Фънки сменя Лили Иванова"

  1. КАРАКОЛЮ   13.09.2013 at 12:47

    Кой е фънки освен един оригинално надарен плювалник, а люси освен прически някой от някъде я измисли …………, ама глас и дарба не се измислят.

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *