Филип Трифонов помага на Влади Въргала за сценария на сериала „Шменти- капели“

Филип Трифонов ще твори и през празничните дни

  Филип Трифонов и Влади Въргала са станали нещо като Илф и Петров и братя Мормареви. Бившият кукувец и звездата от „Оркестър без име“ и „Момчето си отива“ пишат в съавторство сценария за сериала „Операция „Шменти капели“, премиерата на който ще бъде в ефира на ТВ 7 тази есен.

Сега редактираме някои от измислените от мен сцени, защото и Филип даде много добри идеи за тях , сподели българският Кустурица, който за пореден път се изявява едновременно като актьор, режисьор и продуцент. И допълни, че почивните дни ще прекара, трудейки се.

„През цялото време ще съм ангажиран по филма. На Възкресение Христово ще отида в църквата да запаля една свещичка и после отново ще работя. След Великден съм решил да пусна екипа да си почине 1 седмица, но това не важи за мен. Аз ще пиша сериите, които предстои да заснемем, и ще търся за снимките хотел, който да прилича на онези от 40-те години.“

Вече са заснети първите няколко епизода от сериала, разкри пред наш репортер Влади Въргала. В тях участват над 100 актьори, а са използвани и над 250 костюма, ушити специално за мегапродукцията.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *