Фейсбук тества нов бутон!

Facebook в момента тества нов бутон - искам

Бутонът „Харесва ми” е най-лесният начин да изразим нашето одобрение на това, какво е хапнал нашия приятел или колко е пухкава неговата котка.

Сега, обаче, нов бутон „Искам” ще даде възможност на потребителите да обявяват желанието си за нови дрехи или бельо с едно кликване. Така социалната мрежа изпробва опция, която позволява на хората да си направят списък с желаните от тях обзавеждане, облекло и други- част от стратегия в електронната търговия.

За момента работи с няколко фирми , например Victoria’s Secret, и подканва юзърите да си купуват чрез мрежата или ги насочва директно към онлайн магазини. Тества се и друг бутон „Колекция”. Продуктите, на които се кликва се появяват върху дневника.

Facebook бутонът

От Фейсбук казват, че така хората ще се ангажират и ще споделят нещата , които са им интересни със своите приятели. Освен това могат и да си ги купят. Това ще бъде източник на нов доход за Фейсбук, тък като електронната търговия е най-добрия начин да се финансира интернет.

Търговците могат също да плащат на Фейсбук за реклама на продуктите . Това е добре, акто се има предвид рекламния бизнес на компанията и усилията й да го разшири по мобилните устройства.
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *