Фаталната Миглена разделила Николета и Ники Михайлов

Миглена

  Красивите хлапачки в „Мис България“ се надпреварват да демонстрират коя е по-тарикатка, но девойчетата не могат и да стъпят на малкото пръстче на кака им Миглена. Бившата фолкпевица, подвизавала се с прякора Никол, знае две и двеста.

31-годишната фурия направи какво ли не, за да се задържи под светлината на прожекторите. Снима се за куп мъжки списания (два пъти за „Плейбой“), пробва да се уреди в чужбина, записва дует с травестит и изпробва матраците на куп известни футболисти. Въпреки завидната си жажда за слава и разкош, изящната Миглена така и не успява да пробие и сега използва конкурса за красота като последен шанс за скок по-нависоко в живота.

„Миглена просто не успя да пробие само с прекрасната си визия. На нея й липсват каквито и да е гласови възможности и затова големите продуценти във фолка не се навиха да я вземат. По едно време записваше клипове, но само картинката ставаше и кариерата й съвсем естествено отиде на кино“, с престорена тъга коментират приятелки на русото изкушение.

Миглена е родена във Видин, но дунавският град много бързо й отеснява. При първата отдала й се възможност тя се мести в София, където получава апартамент и малка количка от щедър спонсор. С парите на по-възрастния чичко красавицата се тунингова допълнително и се готви за лъвски скок в музикалния бизнес. Успоредно с това новоизлюпената певица Никол си търси и достатъчно стабилна партия за свиване на гнезденце.

Палавата певица се движела предимно във футболните среди

Точно в този момент на хоризонта изгрява Ники Михайлов. По това време едва ли има по-желан ерген от вратаря на „Твенте“. Уредил се е с договор с добър холандски отбор, получава голяма заплата, кара последни модели. Лъжичката катран в гърнен-цето с мед е присъствието на Николета Лозанова в живота на Ники.

За амбициозната Никол това е твърде слабо препятствие. Тя уж случайно започва да се появява в заведенията, които често са посещавани и от сина на боса на БФС Боби Михайлов. На Николай сърцето му не е от камък и след толкова много уж случайни засичания той решава да се отдаде на греха. Ситуацията става от играчка на плачка. Никол се оказва истинска фурия в леглото, а Николета късно се усеща, че й режат клона, на който така удобно е седнала.

Крайният резултат е в полза на фолкпевицата която се нанася при футболиста, а Лозанова е принудена да си търси нов отбор.

„Ники ме покани да живея при него в Холандия. В началото ми беше много трудно. Той тренираше по цял ден, а аз бях принудена да си стоя у дома. Много бързо разгледах градските забележителности, нямах приятели, не можех и една дума да разменя с околните. Страшно започнах да се потискам от този начин на живот“, спомня си най-възрастната участничка в „Мис България“. Според нейната версия затворническият й начин на живот я кара да потърси промяна и в крайна сметка да се раздели с Ники Михайлов.

„Поисках да имам лична свобода и да развивам кариерата си. Ники не искаше и да чуе за подобен развой на отношенията ни. В неговите представи жената трябва да си стои в кухнята и да не сваля готварската престилка. Сами разбирате, че не бях готова за подобен живот. Рано ми беше да се превръщам в примерна домакиня“, опитва да се изкара жертва родената във Видин красавица.

Миглена

Приятелите на Ники Михайлов имат малко по-различна версия за случилото се между футболиста и фолкпевицата. Според тях напористата блондинка настояла да се жени за известния и достатъчно богат спортист, но щом отворила дума по този въпрос, моментално видяла червения цвят на картона.

„Ники беше в разцвета на силите си и нямаше никакво намерение да се обвързва чак толкова сериозно. Отношенията му с Никол бяха на принципа – много с*кс и малко приказки.

Щом му заговориха за халки, сватбени салфетки и деца, много бързо стегна багажа на миньончето и го прати с бърза поръчка обратно в София“, смеят се приятели на вратаря.

Никол не иска да коментира подобни злобни подхвърляния. Твърди, че те са измислени от нейни конкурентки във фолкбизнеса. И да е имало подобна злоба между колежки, тя умира в момента, в който Никол решава да скъса с пеенето. То и без това не й се удава. Доста дълго време палавницата се движи в изцяло футболни среди. Няколко играчи на „Левски“ и ЦСКА имат шанса да опитат от ласките й.

„Футболистите не спират да ми звънят. По едно време си мислех, че са се наговорили да ме тормозят. В интерес на истината това са нагли момченца, които искат да се пробват с кака. Няма да им се получи“, сменя рязко посоката Миглена.Тя е забаламосвана от продуцент, че ще й направи предаване, но нещата не потръгват. След това изчезва за доста дълго от хоризонта, за да изгрее отново в „Мис България“.

 

Скрила, че има дете

Слизането й в риалити шоуто не мина без скандал. Тръгна слух, че блондинката е скрила факта, че има дете, за да остане в битката за короната. Каквито и още тайни да има в гардероба, видинчанката си остава сериозна претендентка за победа в конкурса. Тя със сигурност е най-преживялата и мъдрата сред останалите красавици и засега хитро се пази от всякакви скандали. Миглена изчаква подходящ момент да премине в контраатака и да помете конкуренцията, а сладката й физиономия също е силно оръжие в битката за короната.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *