Ужас! Тексас пред гражданска война?

Войските на ООН в Тексас?

Колкото и да изглеждат невероятни, май предсказанията на баба Ванга ще се сбъднат. Висш магистрат от щат Тексас предвижда ООН да се намеси в конфликта, запален от евентуалното преизбиране на Барак Обама за втори президентски мандат!

Това твърдение бе осмяно от генералния секретар на ООН Бан Ки Мун „Това е абсолютна смешка“, каза говорителят на ООН Мартин Несирски, на въпрос относно  нахлуването на сини каски  в Тексас.

Прессекретарят на ООН бе принуден да направи коментар, заради изявленията на Том Хед, областен съдия в Тексас пред американските медии.

Барак Обама

Съдията обяви, че местните такси и данъци трябва да бъдат вдигнати, че да може щатът Тексас да е готов за непредвидени обстоятелства, ако сегашния президент бъде избран отново. Според г-н Хед,

Обама щял да се опита да предаде суверенитета на Щатите в ръцете на ООН и това щяло да предизвика граждански бунт, предвижда съдята.

Том Хед заяви дори, че няма да допусне подобно развитие на нещата и щял да застане с голи гърди пред бронетранспортьорите на ООН и че имал подкрепата на местния шериф и пара военните организации на щата Тексас.

ВИЖТЕ ВИДЕОТО:
http://www.youtube.com/watch?v=x2oEZJYtx_g&feature=share&list=PLB3B5E66FA10A2E79

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Ужас! Тексас пред гражданска война?"

  1. Stanka   25.08.2012 at 12:35

    Крайно време беше да видим безсилието на Американците, които с киченето с непобедимост, си навлякоха бедата да бъдат сравнявани с другите сили. И да се види, че те са само на думи на дела Европейците и Руснаците са къде, къде по- напред. Те се врат навсякъде повтарят общоизвестни истини. Кризата така ги е уморила, че започнаха да се самоизтребват. Какво ли е бъдещето на тази страна
    щом Ванга е казала, че Обама ще бъде последния президент?

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *