Ужас! Нокти вместо коса растат по главата на жена!

Шанина Айсъм

28-годишна американка отглежда нокти вместо коса по главата си. Докторите и учените са в потрес! Студентката по право Шанина Айсъм забелязала първите симптоми на странното си състояние през 2009  година, когато имала пристъп на астма и докторите я лекували със стероиди.

Тя проявила алергична реакция към медикаментите и започнали да се появяват бучки по крака й, а кожата й станала по-тъмна. Докторите в Мемфис, откъдето е жената, опитали всичко за лечение на различни състояния от екзема до стафилококови инфекции, но без резултат. През август 2011 година, жената била приета в болница, където се установило, че космените и фоликули продуцират 12 пъти повече кожни

Отблизо

клетки като космени, а това значело, че  продуцират нокти вместо косми. Диагнозата и последващото лечение не подобрили особено живота на Шанина, която ходи с помощта на бастун, а освен това и има неимоверно високи разходи за лечение. Тя дори е основала фондация, която да й помага да покрива сметките си  и да може да оказва подкрепа на други в подобно положение.
ВИЖТЕ ВИДЕОТО  – Човекът дърво!

http://youtu.be/DStwXsmZ3OE

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *