Тризначките и Къци правят бизнес

Тризначките Вяра, Надежда и Любов
Тризначките Вяра, Надежда и Любов

  Най-популярните близначки в България – Вяра, Надежда и Любов, се готвят да профукат близо половин милион лева само за няколко месеца. Благоевградските титани на мисълта са решили да започнат свой бизнес, като тайничко се надяват да удвоят парите, натрупани от участията им в „Биг Брадър„, разбрахме от доверени източници.

Запознати с живота на култовото трио споделят, че блондинките са имали сериозни разногласия относно типа дейност, с който да се захванат. Те обаче преценили, че средствата, с които разполагат, стигат на всяка от тях да осъществи голямата си мечта, и затова ще си поделят пачките.

Още по време на престоя си в „Биг Брадър“ най-богатите близначки в България се допитваха до Къци как се разработва детска градина и колко би им струвало. Както е известно, от доста години Къцамун прекарва дните си в своята собствена забавачница, където се отдава изцяло на малчуганите. Сега идеята отново изникнала в главата на триото, като се очаква бизнеса да подхване най-търпеливата от него – Надежда. Нейни близки споделят, че за разлика от сестрите си, които са по-нервни, Надето изпитва удоволствие да си играе с хлапета и е готова да поеме риска да вложи пари в детска градина. Къци пък щял да я вкара в бранша, като й помогне по възможно най-бързия начин да намери подходящи гледачки и деца, които да напълнят градината.

Къци Вапцаров
Къци Вапцаров

Устатата Любов пък ще открие фризьорски салон. За целта ще се запише на специален курс, който за 3 месеца ще я подготви за работата. През това време в салона ще подстригва добре обучена жена, която да го разработи.

На коренно противоположно мнение била Вяра. Тя смятала, че най-много хляб има в заведенията. По думите й, за разлика от всички други стоки и услуги, яденето и пиенето винаги са актуални, а когато кръчмата е на добро място, печалбата била гарантирана. Нейни близки разказват, че тя възнамерява да направи ресторанта като механа – със стари дървени маси и пейки, покрити с червено-черни одеяла. Сервитьорките нямало да бъдат с къси поли и големи деколтета, а ще прислужват, носейки традиционни български носии.

Отлично запознати с бизнес обстановката у нас са категорични, че ако Тризначките искат да осъществят мечтите си, ще трябва да профукат всичките си пари от „Брадъра“. Те наброяват 400 000 лева. През последните месеци обаче състоянието на благоевградчанките драстично се увеличи, тъй като успяха да си уредят да станат рекламни лица на известна македонска ободряваща напитка.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *