Тренировка или мъчение? Виж потресаващи кадри от школа за Олимпийски надежди в Китай!

Олимпийска надежда

На тази олимпиада Китай обра почти всички златни медали, но на каква цена? Вижте как се подготвят китайските атлети за Олимпиадата. С изкривено от болка лице момиченце тренира за олимпийската слава, докато треньорът е стъпил на крачетата му.

Само животинките и ракетите на екипа му напомнят за крехката възраст, на която тотренира като възрастен атлет от западния свят.  Гимнастическата школа в Наннинг, Китай е само един от многото лагери за безмилостни тренировки в страната, където родителите изпращат своите деца, за да се научат да станат

шампиони. Но докато тренировките изглеждат екстремни за западния свят, те показват защо китайските атлети на Лондон 2012

тренировка

толкова лесно печелят победите.

Звездите на гимнастиката в Китай започват от много ранна възраст. През месец януари в Интернет се появиха снимки, показващи деца, плачещи от болка на тренировките. В случай, че забравят защо са там, на стената е изписано с огромно букви „ЗЛАТО”.  На децата е втълпявано постоянно, че тяхната мислия е да победят американците и всички желаещи да се качат на подиума.

ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/0eyOLwgflTg

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Тренировка или мъчение? Виж потресаващи кадри от школа за Олимпийски надежди в Китай!"

  1. propertyportal.mu   13.01.2022 at 13:49

    Solange Sie haben a laptop und Internetzugang, Sie in der Lage sind Anmeldung, um alle Pokerraum Ort und genießen mit Personen gesamten der Globus.

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *