Токът скача, а две електроцентрали са със секретни договори?

Централа

Две от електроцентралите в България са били със секретни договори. Толкова са  конфиденциални, че дори премиерът на Републиката Борисов искал да ги види, но ДКЕВР му отказали.

Явно се премълчава нещо. Хората са много ядосани от последното увеличение на електроенергията и от тайнствеността, обвила тези централи. А енергийният регулатор вместо да си върши работата, за което е избран, мрънка. Това отбелязва и шефът на профсъюза „Подкрепа“ д-р Тренчев, който също е в недоумение от новите  цени на тока и нелепото  оправдание със зелената енергия.

соларна система

Според председателя на Подкрепа, в ДКЕВР нарочно са правени нещата да изглеждат много сложни, че да няма достъп до методиките й. Друг странен факт прави впечатление, че в комисията няма представители нито на работодателите, нито на синдикатите. Но Тренчев така и не пожела да открие кои електростанции има предвид, само стана ясно че те са частни. И посъветва да запитаме министър Делян Добрев и ДКЕВР кои са тези централи. В същия момент, соченето с пръст на зелената енергия като главен виновник за високите цени на тока,  отприщи народния гняв. Даже в петък даде и първата жерта- от неизвестни за сега вандали беше разбита соларна система до село Победа.

Още сензации:

loading...

4 Отговора за "Токът скача, а две електроцентрали са със секретни договори?"

  1. Pingback: where can you buy azithromycin pills

  2. Pingback: zvigariageneric definition viagra

  3. Pingback: expired tadalafil safe

  4. Pingback: vidalista 40 mg

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *