Тодор Славков се върна при жена си

Тодор Славков със съпругата си Силвия и дъщеря им Кати

  След 2 години раздяла Тодор Славков най-после осъзна, че майката на детето му – Силвия, е жената на живота му. През последните седмици внукът на Тато и вдовицата на показно разстреляния мафиот Поли Пантев изживяват истински ренесанс на чувствата си. Те отново са заедно и пак са щастливо семейство.

Доказателство за възкръсналата им любов е екскурзията, която двамата родители подариха на щерка си Кати по случай първи юни. Петгодишното момиченце посрещна Международния ден на децата не къде да е, а в рая за всяко хлапе – парижкия Дисниленд.

Воаяжът до френската столица бил по идея на Малък Тошко. Той избрал дестинацията, за да достави радост на двете си жени. Малката видяла на живо прочути детски герои, а майка й Силвия изживяла неповторимото усещане да е в Града на влюбените.

Тодор Славков не успял да посети емблематичните нощни клубове в Париж, но пък за сметка на това скрепил семейната хармония. Жена му Силвия била възхитена от пътешествието. При завръщането си у нас тя греела от щастие.

Наследникът на Иван Славков и половинката му не били сами в Париж. Придружавала ги тяхна близка приятелка, чиято щерка е на годините на Катето. Двете момиченца били неразделни през цялото време и доволни, че не им се налага да скучаят само в компанията на възрастните.

Приближени до Малък Тошко издават, че след ваканцията в Париж той загърбил бохемския живот и отново станал мъж за пример, какъвто беше в началото на връзката си със Силвия. Мълви се упорито, че русокосата дама и Кати дори напуснали дома си в центъра на София и отново се пренесли в тузарското жилище на Тодор Славков, заживявайки като сплотена фамилия.

Индикации за затоплянето между Тодор и Силвия се появиха още миналата есен. Тогава вдовицата на Поли Пантев се появи на ревю на зълва си Евгения Живкова. В модното дефиле участие взе и Кати, която самоуверено дефилираше по подиума, пременена с рокля по модел на известната си леля. Майката наблюдаваше момиченцето си от публиката и беше във видимо добро настроение. Накрая тя лично поздрави дизайнерката Жени за успеха й. По всяка вероятност още тогава Силвия е била склонна да се събере отново с Тодор Славков в името на дъщеря им.

От няколко месеца Малък Тошко е загърбил най-големия си порок – алкохола. Той не консумира дори любимото си пиво и се чувства отлично от този факт. Точно на това се дължи рязкото му отслабване и пълното изчезване на огромното бирено шкембе, с което се разхождаше в Къщата на „Вип Брадър“ преди няколко години.

Изгората на Славков-младши засега не бърза да се хвали с пълната промяна на мъжа си.

Дори пред най-близките си приятелки тя не издава подробности за отношенията си с него, тьй като се страхува Тошко да не се издъни за пореден път и да я изостави с малката им наследница Кати. Впрочем, госпожата има доста опит в това да бъде самотна майка. През последните две години тя се грижеше сама за малката, разчитайки само на помощта на бавачка и на собствената си родителка.

Силвия може да си позволи и самостоятелност, тъй като не страда от финансови затруднения. Тя работи в известна компания за недвижими имоти и дори без парите на Тодор Славков може да отглежда дъщеря си Кати като истинска принцеса.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *