Тлъстаци! Общото тегло на тримата шефове на “Левски”, “Славия” и ЦСКА надхвърля половин тон!

Тодор Батков с Иво Иванов и Венци Стефанов

  Българската „А“ група вече е първенство на ГЕРБ, но това не пречи на обикновените запалянковци да се забавляват с продължаващата футболна простотия у нас.

Генератор на процесите е министър-председателят Борисов, но неговите маши са не по-малко виновни за профанизирането на футбола.

Тодор Батков

Няма по-смешна гледка от тази един 150-килограмов мъж да се гъне като жената-каучук пред премиера, да му се усмихва и да се лигави на всяка негова глупотевина.

В този брой ще направим преглед на най-тлъстите шефове в първенството на ГЕРБ. Те изглеждат добряци, правят се на хора с чувство за хумор, а треперят като есенни листа, когато говорят за вожда и учителя на народа.

Палмата на първенството държи съсобственикът на „Титан“ и ЦСКА Иво Иванов. Пернишкият боклукчия, с прякор Праховеца, е със заешко сърце. Той е готов да предаде акциите на „червените“ без пари не само на Христо Стоичков и депутата лобист Емил Димитров, но и на ансамбъл „Българе“, ако Бойко Борисов му скръцне със зъби. За Иво Иванов винаги има запазени по две седалки на стадион „Българска армия“.

Иво Иванов - Праховеца

Това не е, защото винаги идва с приятели на мачовете, а за да може да се разположи по-удобно.

Иво Иванов е Мека Мара, казват негови приятели. Податлив е на натиск, за разлика от съдружника си Димитър Борисов, който заявява, че няма да се даде безплатно и без бой на тези, които се гласят да приватизират ЦСКА и публиката му в услуга на ГЕРБ.

„А пък Дядо Торбалан изгрухтя като заклан. Падна в ямата помийна, повъртя се, па си пийна. Уталожи своя жар и заспа като шопар!“ От това детско стихче на Асен Разцветников феновете на „Славия“ лепнаха към името на шефа си Венци Стефанов прякора Торбалан.

Бившият бензинджия въобще не се притеснява от теглото си. За него са важни комплиментите на премиера.

Стефанов е един от хората, които най-много се унижават пред Борисов. Преди време Бойко можеше само да паркира и да заключва автомобила на Чичко Венци, на Маджо, Димата Руснака и на останалите сикаджии, които тъпчеха футболисти и съдии по багажниците, за да стане „Славия“ шампион. Днес Стефанов е като котенце пред господаря на държавата. Иначе е много смел, когато напада опонентите му. Третото място в класацията на дебелаците заема босът на „Левски“ Тодор Батков.

Венци Стефанов

Въпреки диетите видният столичен адвокат си носи килограмите. Навремето се разнасяше мълвата, че Батков хрупка само зеленчуци и плодове за да се хареса на елитна столична манекенка. Сега и за него е най-важно да го харесва Бойко Борисов. Свидетели на последните парламентарни избори развеселени припомнят как адвокатът, известен с левите си пристрастия, горещо разцелува Борисов веднага след победата на ГЕРБ. Независимите наблюдатели чакат следващото извъртане на мустакатия началник, когото преди време неуместно сравняваха с Борат. Все пак теглото на филмовия герой очевидно е с 50 на сто намаление пред това на Батков.

Иво, Венци и Тодор със сигурност общо надхвърлят половин тон. Но тази маса не е достатъчна, за да са здрава опора на футбола ни, който от година на година все повече деградира.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *