Терапия с кръвна плазма поддържа младостта на Таня Боева

Таня Боева

  На уникална подмладяваща процедура се подложи Таня Боева. Хитовата певица си инжектира кръвна плазма в лицето. Манипулацията е новост в България, но не и на запад. Холивудските звезди отдавна са открили чудодейната сила на процедурата, при която кожата им се подмладява със собствената им кръв.

„Нарича се тъканна автоложа регенерация, както ми обясниха в „Хил клиник“. Там си направих процедурата при д-р Елеонора Валянова. Тя е най-добрата дерматоложка, която познавам“, разказва Таня Боева и допълва, че отишла в клиниката, за да заличи белега от второто си секцио.

„След първото ми раждане следата от скалпела не ме дразнеше, а ми напомняше прекрасния момент, когато за първи път видях Росенчо. Сега обаче белегът ми се стори неприятен и грозен. Загубата на второто ми дете е дълбока трагедия, която завинаги беляза душата ми. Затова реших да го залича“, пояснява певицата.

Престъпвайки прага на клиниката, тя научила за новаторската процедура, която вече се предлага и в България. Тъй като Таня винаги е била привърженик на разкрасяването по естествен път, с радост приела да се възползва от възможността.

„Манипулацията за регенерация представлява инжектиране на собствената ми кръвна плазма, обогатена с биоактивни тромбоцити и левкоцити плюс ДНК-нуклеотиди“, обяснява Таня Боева и подчертава, че не е изпитала никаква болка при интервенцията. Д-р Валянова от „Хил клиник“ първо обезболила участъка и след това внимателно поставила на ниво хиподерма течността. Таня казва, че процедурата трае само половин час, а ефектът е поразителен.

„След процедурата започнах по-често да се спирам пред огледалото и забелязах как удивително бързо кожата на лицето и шията ми стана по-еластична, кадифена на допир и хидратирана. Нямах дори следа от убожданията, защото д-р Валянова до съвършенство владее техниката и има лека ръка“, обяснява Таня.

Певицата не крие радостта си от подмладената си визия. С усмивка споделя, че именно на новаторската процедура, на която се е подложила, дължи свежия си вид в клипа към дуета й с Тони Стораро „Дали е любов“.

„Снимах клипа с друго самочувствие, в друго настроение и се получи добро видео. Щастлива съм от резултата. Не знам дали някой ден ще прибягна до скалпел, но в момента просто полагам минимални грижи с максимален ефект. Така че тъканна автоложа регенерация е прекрасна възможност за мен“, казва Таня. От „Хил клиник“ й предложили новаторски метод и за заличаването на белега й от секциото. Това е специална лазерна процедура с апаратура от най-нов клас.

„За първи път чух за фракционен лазер, който като по магически начин заличава белези бързо и лесно. Разбрах, че с него се третират успешно и белези от акне, изгаряния, шарка. Без колебания се озовах в кабинета за първоначалното третиране. По време на самата процедура се чувствах комфортно, не усещах никаква болка или нагряване. Буквално минути след като излязох от кабинета, лекото зачервяване отмина и кожата ми започна да си възвръща нормалния вид“, разказва развълнувана Таня.

Клиниката се намира близо до дома на изпълнителката на бул. „Пушкин“ 71 в квартал „Бояна“. Таня казва, че вече е препоръчала чудодейния лазер „Паломар“ и на свои приятелки, тъй като с него могат да се третират не само белези. Резултатът бил впечатляващ и при заличаването на стрий.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *