Таркан влиза в затвора

Таркан

  Таркан може сериозно да пострада, след като подкрепи протестиращите младежи на истанбулския площад „Таксим“, пишат опозиционните медии в Турция. Звезда №1 на комшиите си е навлякъл гнева на премиера популист Реджеп Ердоган и той е поръчал на полицията „веднага да натика тоя пед*раст в пандиза“.

Преди седмица Таркан се появи на размирния площад „Таксим“, за да стачкува срещу намерението на Ердоган да унищожи вековния парк и да вдигне мол там. Певецът, който е икона в съседна Турция, остана няколко часа на площада заедно с протестиращите и обяви, че ще търси подкрепа отвън, за да осуети опитите на правителството да погубят площада.

Реакцията на Ердоган била мълниеносна. Според малкото

Реджеп Ердоган

опозиционни турски медии премиерът веднага повикал вътрешния министър и шефа на полицията в Истанбул и разпоредил срещу Таркан да се извадят дела за стари прегрешения. Преди години срещу певеца имаше подаден иск от негов бивш любовник, който твърдеше, че е правил с*кс с изпълнителя на „Шакадъм“ по принуда. Освен това било публична тайна, че звездата пуши трева, така че трябвало да бъде хванат с достатъчно голямо количество марихуана, за да влезе моментално в затвора.

Уплашен от репресии, в началото на седмицата Таркан спешно е напуснал града. Според запознати певецът щял да остане поне месец в САЩ, докато се размине скандалът.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *