Състезателките по водна топка на САЩ се съблякоха, за да популяризират спорта си!

националките по водна топка на САЩ

За да популяризират спорта си, състезателките по водна топка от отбора  на САЩ  решиха наистина да направят впечатление на публиката. И определено успяха. 

Всъщност участничките на Олимпийските игри се съблякоха чисто голи, за радост на своите фенове. Въпреки, че ватерпола както е известна водната топка,  навлиза в олимпийската програма още през далечната  1900 година в Париж. Женската водна топка бе вкарана в програмата на игрите за първи път едва

фото сесията

през 2000 година, на Олимпиадата в Сидни. В момента водната топка се доминира от отборите на Унгария, Италия и Великобритания, но маджарите са взели повече златни отличия, отколкото другите две страни взети заедно. Събличането за популяризиране на спорта явно има успех.  Вече доста от спортистите свалиха екипите си в голи фото сесии на различни специализирани списания, но не в името на чистата еротика, а в името на  благотворителността или с психологичен аспект, както си признават някой. Така съблекли се, те се чувствали  доста по-сигурни в себе си и преодолявали всякакви  бариери.

ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/jfLc9i_X_Ck

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *