Състезание с … жаби!

Момент от съревнованието

Има всякакви състезания – с хлебарки, с прасета, а сега и с жаби. В Калаверас, окръг Каунти намиращ се в Калифорния, САЩ, ежегодно организират необичаен годишен фестивал наречен „Жабешки скок“.

Целта на състезанието е да накараш жабата си да скочи най-далече. Наградният фонд не е особено впечатляващ, но славата също е привлекателна. Първият такъв фестивал се състоял още през 1962 г. и от тогава до днес всяка година събира хиляди зрители, като броят им се увеличава ежегодно. Входът на фестивала е свободен, но тези, които искат да участват в турнира по жабешкото скачане ще трябва да платят такса за участие в размер на три долара. А за тези, които не разполагат с жаба, спокойно,

Състезанието е напрегнато!

предлагат се и „състезатели“ под наем. За това удоволствие трябва да заплатите пет долара. Чувството на конкуренцията е особено силно, повечето „треньори“ с всякакви средства се опитват да завоюват приза, но най-често обикновено с крещене. Все още няма реакция от защитниците на животните, но според запознати те наблюдават под лупа състезанието.

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Състезание с … жаби!"

  1. Pingback: keto diet type 2 diabetes

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *