Съпругата на Милко Калайджиев обмисля развод

Милко Калайджиев и съпругата му Маргарита
Милко Калайджиев и съпругата му Маргарита

  Доста сериозни семейни проблеми има Милко Калайджиев. Благоверната му Маргарита, с която имат двама близнаци, сериозно обмисля развод.

Красивата половинка до един от най-желаните мъже в попфолка явно доста усилено търси начин да бъде финансово обезпечена и да не зависи от съпруга си. Преди няколко години Маргарита получава наследствен имот от леля си. Мястото било доста апетитно – в сърцето на Свиленград. Маргарита обаче така и не казала на Милко за увеличението на семейната собственост.

„Имотите, придобити по време на брака, се водят на съпрузите, без значение чие име е вписано в нотариалния акт“, коментират юристи.

Милко Калайджиев След като се посъветвала с адвокат, Маргарита решила да спазва най-добрата тактика – да не казва на съпруга си за имота и да опита тихомълком да го продаде.

Добре обмисленият й план обаче така и не се осъществил. По случайност Милко разбрал, че е задължен да плаща данък на имот в Свиленград. Той бързо се усетил какво му готвела половинката му и заформил лют скандал.

„Не помня дали съм я бил, но се скарахме здраво – да се научи да не ме лъже“, признава си изпълнителят на „Я елате, пиленца, при батко“.

„Коя жена ще тръгне да крие наследствен имот от съпруга си, ако не е тръгнала да подава молба за развод“, коментират близки до семейството на Милко Калайджиев. „Щом е тръгнала да крие парцелите от него, едва ли всичко в отношенията им е хармонично“, предполагат почитателки на мустакатия певец, които тайно се надяват да заемат мястото на Маргарита.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *