Студенти учат самоотбрана срещу зомбита

Зомби

Университетът в Мичиган въведе уникален курс на обучение за оцеляване при нападение на зомбита. Единствената по рода си школа за правилно поведение при сблъсък със сили от отвъдното била стартирана заради нарасналия интерес на самите студенти към темата.

Лекциите ще бъдат излъчвани на живо по интернет, а уроците по самоотбрана ще бъдат преподавани от добре познатия професор Глен Сътлър. По време на курса, обучаващите се ще получат безценни знания как да оцеляват, ако светът бъде нападнат от чудовища и вампири. Курсът иначе носи гръмкото заглавие ”Катастрофи и човешко поведение при зомби апокалипсис”.

Всички се страхуват от таласъми

Подготовката за оцеляване при нашествие на зомбита ще продължи седем седмици, а всички издържали успешно финалните изпити ще получат съответен сертификат. Той ще им дава право да изпълняват ръководни длъжности, ако някой хубав ден се окаже, че таласъми наистина съществуват.

Първата лекция ще започне с пресъздаването на катастрофален сценарий, който е вдъхновен от нашумелия хорор – трилър „Живите мъртви”. Целта на стресиращия първи досег с пъкъла е да адаптира студентите към предстоящите все по-страшни изпитания.

Водещият лекциите професор изказва надежда, че поставянето на учениците във въображаем свят ще ги подтикне да извлекат поука за това как да действат, когато са подложени на истинско напрежение в реалния живот.

Виж видео:

YouTube Preview Image

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *