Страда ли Гала от „На кафе“ от запек!

Гала

Дори и на глухите им стана ясно, че прехвалената водеща на сутрешния блок по Нова телеви­зия има проблем, меко казано, с „разтоварва­нето на самосвала“. Що доктори, докторици, на­родни лечители, баячки, врачки и всякакъв вид медици се изредиха в студиото й – истина не е. Отдавна шоуто се е превърнало в арена за разрешаване на личните целебни проблеми на мадам „На кафе„. За сметка на драгите теле­визионни зрители. Осо­бено на младите майки, принудени да хранят де­цата си в компанията на леля Галя и „отходния й канал“, вонящ из цялата ни татковина.

 Представете си след­ната пасторална картина. Бебе по лигавче, анцузена мама и натокана водеща в компанията на незаменимата доктор Папазова. Последната авторитетно пояснява причините за запека и тяхното светкавично отстраняване, докато малкото си пие мля­кото и хапва бисквитката. Отврат, направо ти се отяжда, а денят определено замирисва на фекали… Но теле­визионните изтезания продължават.

 Няма болест, която докторката да не ко­ментира и която да не е преборила лично с помощта на наръчни средства. Поне 100 пъти тя е заявила в ефир, че нервната система на червата е вторият мо­зък на човек.

  Ако това наистина е така, а в случая не бива да се съмняваме, защо­то ни го казва балкан­ски авторитет, то става ясно защо нацията ни главоломно затъпява. И защо е модерно да се обиждаме с прозвища, синоними на човешки задни части. Очевидно скоро време ще мислим не с главата си, ами с червата си. По-специал­но с дебелото черво.

 Така ще оправдаем българската поговорка, че гъз глава затрива. Която, впрочем може да коства свалянето на Гала от ефир. И без друго в интернет прос­транството майките се организират на бунт срещу досадната тема – запек.

 Дори се появиха и остроумни предложе­ния сутрешното шоу да се преименува „На шепа хапове“, вместо „На кафе“. Светската хроникьорка Джуджанка да се нарича Джоланка по куп причини, най-вече заради обилното слюнкоотделяне, което предизвиква сред гла­дуващите зрители, лю­бители на свинското. Така и не става ясно, защо темата се дъвче през ден, сякаш е по-важна и по-значима от поскъпването на бензина и цената на яйцата.

 В  дните, в които забравя  за  запека, перхидролката поде­ма истории за забре­меняване. Очевидно водещата е забравила, че тайнственото зача­тие става не с думи, а с дела. Но карай, кер­ванът си върви…

 В студиото на­хлуват спе­циалисти по сношаване, кои­то обясняват как да се раз­множа­ваме. Ефек­тът  от много­то думи обаче е нулев. Вре­ме е Гала да покани в студиото си циган­ка. Знайно е, че тези жени са го­рещи като перниш­ко кюмбе и плодовити като  зайците. Да сте виждали ромка, стра­даща от безплодие? А от запек?

 Не случва на подхо­дящите специалисти плевенчанката, и туй то. Затова редува запек със забременяване и обратното – забременяване със запек. Тюрлю гювечът е пълен в предаването „На кафе“.

 Колкото до прослову­тия запек на Гала, ще кажем само едно – влак­нест е като великденски козунак и дрънчащ като тенекиена капачка за ухото на зрителите.

Още сензации:

loading...

5 Отговора за "Страда ли Гала от „На кафе“ от запек!"

 1. Виолета   20.04.2012 at 23:20

  Страхотна статия. Гала е време да я свалят от ефир, защото вече се изхаби от всякъде!

  Отговор
  • plamen   18.01.2013 at 12:04

   gala e velika ima nai hubavite kraka ot vsi4ki vodeshti

   Отговор
 2. Виолета   20.04.2012 at 23:21

  Страхотна статия. Даже писах и до Нова ТВ, ако може да я махнат от ефир, защото се изчерпа, но не ме слушат.

  Отговор
 3. Д-р Иванов   21.04.2012 at 16:07

  Лечението е много просто.Проникване през заднопроходното отвърстие, наричано още анус и мощна еякулация в intestinum crassum на български „дебелото черво“.

  Отговор
  • д-р Чукачев   29.12.2013 at 16:42

   Напълно сте прав колега. Само да допълня, за да има ефект проникването трябва де без наличие на лубрикант. Така лечението е по и най-трайно.

   Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *