Стойчо Младенов зарязан от приятели

Стойчо Младенов обича повече парите от приятелите си
Стойчо Младенов обича повече парите от приятелите си

  Всички бивши съотборници на Стойчо Младенов от ЦСКА вече странят от него. Причината е, че за четирите си престоя на „Армията“ Екзекутора се изпокарал с тях, най-вече за пари.

„Мека се замисли защо всички го зарязаха!“, отсече по-рано миналата седмица бившият му треньор Аспарух Никодимов. Паро бе спортен директор по време на управлението на Гърнето и Праховеца, но по нареждане на Стойчо му биха шута.

Не само Никодимов вече е на нож с треньора заради игрите, които върти в ЦСКА. Първи преди десет години го разкриха дългогодишните му съратници Ради Здравков и Методи Томанов. Двамата го обвиниха публично в трансферни схеми под масата.

Причината бе, че Младенов ги разходил до Бразилия, уж да гледат играчи за привличане в ЦСКА. Зад гърба им обаче довлякъл бразилските дебелаци Лео Лима и Родриго Соуза, за които клубът се набута с милиони долари за трансферни суми и комисиони.

Стойчо Младенов От Младенов странял и носителят на „Златната обувка“ Георги Славков. Пловдивчанинът повече от пет години избягвал компанията на бившия си съотборник, с когото преди това бил много близък. Бившият му помощник Пламен Липенски, с когото бяха заедно и в Португалия навремето, също странял от него.

Двамата се изпокарали преди няколко години. Причината пак била в някакъв ламтеж на Стойчо за пари.

Комисионите от трансфери пък станаха причина Стойчо и Георги Илиев – Майкъла да се хванат за гушите.

Бившият №6 в големия отбор на ЦСКА от началото на 80-те години наскоро влезе на Младенов с бутоните напред и го обвини, че източвал пари от трансфери.

Същата свада стана между Стойчо и Паро, след като треньорът изпъди всички доведени това лято от Никодимов играчи. Шефът на школата Спас Джевизов пък не обичал бившия си съотборник заради това, че не дава шанс на младите от юношеския отбор, а все влачи чужденци.

Младенов не мелел брашно и с другия си бивш треньор в ЦСКА Димитър Пенев, казват още от „Армията“. Бай Пенчо бил на страната на Митьо Гърнето и Иво Праховеца в конфликта им с треньора в началото на тази година, когато му биха дузпата.

Христо Стоичков също теглил майната на Екзекутора, при това още преди 13 години.

Дотогава двамата били много близки, но се изпокарали, докато Стойчо бе треньор на националния отбор, а Ицата – директор. Младенов го вбесил с намерението си да върне в състава прехвърлилия 30 години Илиан Илиев.

„Ще подмладяваме ли отбора, или да се събличам?“, каза тогава Стоичков. Оттогава двамата се разминавали като бърз влак със селска гара, разказаха от ЦСКА.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *