Стоичков и бившата на Веско Маринов пак си чукали срещи

Христо Стоичков и Цветанка

  Христо Стоичков отново е подновил интимната си връзка с бившата съпруга на Веско Маринов Цветанка, разкриват светски сплетници.

Преди дни силиконовата блондинка била забелязана да се вози до Модерния ляв в лъскавото му „Бентли“ в центъра на София, което подхрани мълвата, че любовните отношения между двамата или изобщо не са преустановени, или отново са възкресени.

Наблюдателни информатори на вестника отбелязват многозначително, че напоследък твърде често виждат поръчковия автомобил на Христо Стоичков, паркиран пред столичния гранд хотел „София“, откъдето уж случайно излиза и Цветанка. Леко наедряла и напълнила пазвата с допълнително количество силикон, палавата блондинка окончателно е преодоляла раздялата с Веско Маринов и е заприличала на порно звезда, одумват я светските клюкари.

Миналата есен бардът на МВР Веселин Маринов прогони невярната Цветанка с драматично писмо, след като научи, че съпругата му слага рога с Христо Стоичков. Любовната афера между Камата и Веско-Мариновица е продължила близо 6 месеца, преди вечно потният певец да се усети, че е рогоносец. По ирония на съдбата Веско се сдоби с рога в ловното стопанство „Елен“ край Етрополе, където Стоичков често приютявал в хижата си Цветанка.

Под предлог, че отива да навести сина си, който рита футбол в школата на депутата от ГЕРБ Емил Димитров – „Чавдар“, невярната булка на певеца на виното и любовта се отдаваше на покварата с женения Христо Стоичков.

След драматичната раздяла и развод между Веско Маринов и Цветанка сексуално разюзданата блондинка замина за известно време в Барселона, за да се любува на креватните умения на Стоичков. Близък до Модерния ляв днес разкрива, че за да не се усети съпругата на Ицо Марияна за извънбрачната връзка на мъжа си, Цветанка се настанила в къщата на футболния мениджър Лъчезар Танев. Заради медийния отзвук и нездравия обществен интерес към секс интригата Стоичков и Цветанка „замразили“ връзката си за кратко.

Кога точно са се възкресили интимните отношения между двамата, остава загадка. Информирани обаче допускат, че Цветанка и Стоичков отново са започнали да се срещат това лято и даже подмятат, че неведнъж Цветанка е посещавала ловната къща на Модерния ляв в резервата „Бялка“ край Ловеч, който е стопанисван от собственика на „Литекс“ Гриша Ганчев. Стоичков често пътува и до София – явно не по служебни, а по интимни въпроси.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *