Стефан Данаилов вдигна кръвно заради топлото време в Деня на труда

Стефан Данаилов и Сергей Станишев на първомайския митинг на БСП

  Стефан Данаилов не успя да издържи докрай първомайския митинг на БСП и се наложи да напусне предсрочно официалното събитие на Столетницата, видя фотограф. Яркото слънце, което печеше навръх Деня на труда, се оказа пагубно за 71-годишния актьор и той едва не припадна, след като изкара близо час прав на подиума.

Ламбо бе покрил главата си с шапка с логото на партията, за да се предпази от жарките лъчи, но въпреки това се потеше обилно. Той изпи за нула време цели две шишета с минерална вода, а по едно време направо се хвана за главата. Данаилов започна да пъшка и охка и сподели със стоящите близо до него съпартийци, че е получил силно главоболие.

Горещината вдигна кръвното на Ламбо и му докара жестоко главоболие.

„Вдигнал си кръвно от този пек! По-добре седни някъде или направо се прибирай да не стане някаква беля и да припаднеш тук“, изкомандва го веднага устатата Корнелия Нинова. Изглежда на Ламбо наистина му бе доста зле, защото я послуша и олюлявайки се, полека се отправи към колата си.

Съпартийци на актьора са доста притеснени за здравословното му състояние и споделят, че след инцидента на 1 май било решено той вече да не обикаля по предизборни обиколки из страната. „Хората го познават и без да се среща с тях. По-добре да е здрав, за да остане лице на Столетницата“, коментират червени активисти. Те припомнят, че високото кръвно мъчи отдавна Данаилов и заради проблеми с налягането той дори е влизал няколко пъти в болница.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *