Стефани се венча за футболист бандит

Стефани
Стефани

  Пищна сватба вдигнаха младата звезда на „Ара мюзик“ Стефани и нейният избраник Георги – футболист в Благоевград. На купона, който продължи до късно през нощта на 31 август, дойдоха над 250 гости. Всички подаръци за младоженците бяха в пари и букети.

21-годишната Стефани се омъжи за своя любим в рокля на дизайнерката София Борисова, чиято цена според запознати била около 3500 лева. Към тоалета имаше двуметров воал и тиара с камъни. Младоженецът Георги пък бе заложил на класически тъмен костюм и папийонка.

Женихът на младата звезда на „Ара" се ожени като типична мутра - брадясал и с черни очила
Женихът на младата звезда на „Ара“ се ожени като типична мутра – брадясал и с черни очила

Изпълнителката на „Избирам да те имам“ се запознала с футболиста сравнително скоро. Видяла негова снимка във Фейсбук в началото на януари и се влюбила в лика му от пръв поглед. Написала му кратко съобщение, а той тутакси й отговорил и това поставило началото на дълги техни разговори.

Стефани и Георги си контактували в мрежата няколко дни и чак след това се видели на живо. През май пък се сгодили. Стефани не обръща внимание на факта, че любимият й има цели 5 криминални регистрации в полицията. Той дори е осъждан за побой. Бащата на младежа пък лежи в затвора.

Булката, която учи музика в Благоевград, ще се нанесе след сватбата в дома на Георги. Певицата от месеци разправяше пред приятелки, че се разбира чудесно със свекървата и няма търпение да заживее в къщата й. Както вече бе писано в пресата, години наред ромската звезда бе половинка на сина на Киро Японеца – Януш. Двамата обаче се разделили заради жестоката му ревност.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *