Станимир Гъмов издирва подходящата половинка

Станимир Гъмов

  Станимир Гъмов призна в тв ефир, че в момента няма жена до себе си и че се чувства самотен. Актьорът заяви в „Черешката на тортата“, че си търси гадже и че дава мило и драго да си намери подходяща половинка.

Авери на комика сериозно му берат дерта, че напоследък нещо хич не му върви с жените и че всичките му връзки се разпадат безславно.

Както е известно, Гъмов е разделен с майката на своя син от дълго време и все не може да случи на жена. Според злите езици, причината половинката му да го зареже, било залитането на актьора по чашката. Клюкарите раздуват, че Гъмов толкова често се впускал в пиянски запои, че почнал да пренебрегва семейството си. Приятелката му Ана траяла, траяла, докато в един хубав ден й кипнало, опразнила гардероба и заедно със сина им Иван се изнесла от семейното жилище.

Разлъката се отразила изключително тежко на Гъмов и задълбочила още повече проблемите му с пиячката, носи мълвата.

Постепенно обаче алкохолът започнал да разсипва здравето на актьора и докторите го предупредили, че ако кара така, няма да го бъде дълго.

В артистичните среди се говори, че от няколко месеца Станимир Гъмов се е превърнал в нов човек – не близва алкохол, не ходи по купони, пие само сок от моркови. Така че няма никаква пречка да забърше някое ново гадже, коментират негови познати.

Източник: в. “ШОК”

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *