Среброто заглади косъма

 

Александър Сано - Среброто

  Александър Сано, който изигра култовия персонаж Здравко Косъма в сериала „Под прикритие“, няма никакво време за почивка това лято. Наследникът на мафиотския бос Иво Карамански в леглото на тв водещата Нели Атанасова не може да се оплаче от липса на ангажименти и тлъсти надници. Той вече изкарва повече пари от досегашния №1 по хонорари Асен Блатечки, а спастрените в последните месеци парици смята да инвестира в градежа на семеен дом.

След като в последния сезон на „Под прикритие“ Косъма бе убит, завистливи колеги на Александър побързаха да иззлорадстват, че това е краят на кариерата му. Нищо подобно обаче не се случи. След екранния разстрел актьорът започна да обикаля заведенията като гост-звезда, а тези му ангажименти се заплащаха повече от солидно. В гастролите му из цялата страна редовно му правеше компания друг любимец от БНТ кримката – Мариан Вълев, който играе Куката.

Нели, Александър и децата им Иво и Ава нямат търпение да се преместят в новия си дом

Двамата са железен тандем и според запознати и дори и до днес продължават да получават покани за участия. Всеки месец те имат поне по десет съвместни доходоносни халтури.

Обиколките с Куката не са единствената хранилка, на която се е уредил Косъма. В киното той също е доста желан. Офертите към него са толкова много, че дори не му остава време да се настрои от сценарий на сценарии.

„Неотдавна приключих снимки в една българо-френско-хърватско-македонска продукция. Цял месец снимахме в Македония. Аз играя най-добрия приятел на основния образ. Очаква се филмът да излезе по кината през 2014 г.“, разказва Александър Сано, който е познат и като Среброто от Братя Мангасариян. В гласа му се усеща задоволство, а и няма как другояче да е, при положение че ангажиментите му и течащите след тях парични потоци не секват.

На мъжа на Нели от „Огледала“ му предстоят снимки и в още два сериала.

Александър Сано (вдясно) и колегата му Мариан Вълев в крими поредицата „Под прикритие"

Той вече е подписал договор за тях и вече учи репликите си старателно. Наскоро получил предложение и за още една тв поредица, но подробностите около участието му в нея тепърва ще се уточняват. Почти сигурно е, че Сано ще приеме и тази роля, защото строежът на селския му дом ще глътне много пари, а никой хонорар не е излишен.

Косъма разполага с терен за строеж на къща в Стара планина, припомнят запознати. Голямата му мечта е да вдигне палата колкото се може по-бързо, за да може със семейството му да се пренесат да живеят там. Шумът на столицата вече е писнал на Александър и Нели и те нямат търпение да се установят сред природата.

Събирането на пари за провинциалната резиденция е причината това лято Среброто да се лиши от традиционната си ваканция в някой от черноморските ни курорти. Той очаква голям хонорар и от италианска кинопродукция, която тепърва ще бъде реализирана. „До седмици в България пристигат продуцентите на лентата, с които се запознахме в Рим преди време. Те искат да ме включат в своя проект и се очаква да обсъдим идеята.

Така че твърде вероятно е до края на годината да се снимам и в италиански филм“, обявява актьорът.

Половинката му Нели не се цупи, че Сано няма време за семейството си. Бившата гимнастичка си дава сметка, че многото ангажименти на мъжа й напоследък, са нещо хубаво за нея и децата. Тя много добре си спомня кошмарния период, в който Александър бе безработен и си стоеше по цял ден вкъщи, а на нея й се налагаше да го издържа с парите, наследени от бившия й любовник Иво Карамански.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *