Спряха мъж на летището заради огромния му пенис!

Джона Фолкън

Оказва се,  че е легално да имаш оръжие за масово оплождане на летището. Джона Фолкън бил спрян и претърсен от служителите на летището в Сан Франциско преди няколко дни, заради огромен пакет, скрит  в неговия панталон. 41-годишният нюйоркчанин не носел бомба или дрога, а просто имал най-големия пенис в света.

В интервю, той описва патилата си с охраната, след като бил заподозрян. Той обяснява,че по него време мъжкото му достойнство, което в отпуснато състояние е 22.86 см, а при ерекция е 34.29см си било разположено спокойно отляво и не е имал ерекция. Един от гардовете го попитал, дали джобовете му са празни, а след скенера пък друг му задал въпроса дали няма някакъв тумор, смее се мъжът.
До 18-годишна възраст Фолкън знаел, че има нещо особено в атрибута му, когато размерът му достигнал 30 см, а през 1999 документален филм по HBO го обявява за мъжа с най-големия пенис. Той и до момента получава предложения за участия в порно филми, но никога не е приемал. Фолкън обяснява, че когато минавал през охраната на летището, по-млад служител бил уплашен от „огромния пакет” и дори го приел като биологическа заплаха.  От охраната го опипвали, дори посипвали с прах, вероятно тест за ескплозиви, което забавлявало много човека. Тъй като и на скенера не се открило нищо опасно, той успял да хване полета за Ню Йорк навреме, но признава, че вече има нова стратегия при полет – възнамерява да носи шорти. По този начин, Фолкън е убеден, че няма да има проблеми. От охраната на летището отказват коментар.

Още сензации:

loading...

2 Отговора за "Спряха мъж на летището заради огромния му пенис!"

  1. firebird   19.07.2012 at 5:18

    Хахаха, и да си надарен не е май-лесно вече 🙂

    Отговор
  2. Анонимен   16.01.2018 at 14:14

    На този жена не му трябва!

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *