Специално за Цветанов, мият улицата пред покоите му – с държавни пари

Цветан Цветанов

  Прословутите апартаменти на вътрешния министър Цветан Цветанов в престижния кв. „Изгрев“ са обгрижвани с особено внимание от държавата, увери се репортер миналата седмица.

Пред жилищната кооперация, където се намират луксозните жилища на вицепремиера, платени с парите от 14-те банкови сметки на тъста и тъщата му, имаше невъобразимо задръстване. Причината бе, че малките квартални преки „Елемаг“ и „Русаля“ бяха потънали под вода.

Какофонията бе предизвикана от камион с работници, на които бе поставена задачата да излъскат до блясък асфалта на уличките, където са скъпите покои на семейство Цветанови. Момчетата се трудеха здраво още от 8 часа сутринта, за да приведат в изряден вид всичко наоколо, така че да не се изцапа министерският автомобил на Цецо.

Блокът в който Цветанов има два апартамента

Мургавите чистачи явно знаеха за чий комфорт се грижат, защото полагаха огромни усилия, като дори пръскаха с маркучите оградите на сградата.

Дни преди да започне миенето, Цветановата улица бе в ремонт. Тя бе затворена доста време, за да може канализацията да се приведе в перфектно състояние и да не се налагат извънредни спирания на водата, които да притесняват семейството и трите му деца.

Съседи коментираха, че такова чудо – да бъде измита тяхната улица, не е имало дори по Живково време. „Заради Цецо ще е, няма заради кого друг. Поне ще ни е чисто, въпреки че не е много честно, Фандъкова не плаща да мият големите булеварди, а са се сврели тук и два часа плискат кубици вода“, разказваха жители на престижния квартал.

Освен, че е скандално да се мие специално за МВР министъра в неговата частна собственост с държавни пари, времето бе крайно неподходящо.

В този ранен час много хора тръгват за работа. Заради хигиенизирането на Цецовия екстериор на ул. „Елемаг“ се проточи огромна колона от коли, които не можеха да се върнат назад, защото преките са изключително тесни, а някои – еднопосочни.

Все пак шофьорът на водоноската съобрази след 30 минути, че няма да е лошо да я премести встрани. Това позволи на автомобилите да се придвижат напред нормално и според правилата за движение, постановени от Министерството на вътрешните работи.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *