Специалистите от НАСА разкриха невероятната истина за 21 декември, 2012 година!

Дон Йоманс

Ръководителят на програмата за наблюдение на околоземното пространство Дон Йоманс направи изявление, в което обяснява защо няма да се сбъднат многото сценарии за апокалипсис на 21.12.2012 година.

Според Йоманс, хората, опасявайки се от края на света, трябва да отдъхнат. Експертът казва, че календара на маите не свършва на 12 декември, а това е краят на един цикъл и началото на нов.

Със същият успех може да се притесняваме и за  31 декември, защото е края на годината, но живота продължава  и на  1 януари.  НАСА също така коментира мълвата, че пророчеството на маите сочи сблъсък на Земята с планетата Нибиру.

НАСА

Според Йоманс, няма подобно нещо, дори тази планета въобще не съществува, защото, ако я имаше досега да са я засекли поне хиляда пъти. Дори да е невидима, ние пак сме щели да я засечем по гравитационния ефект, който този обект би оказал върху другите планети в нашата система.

А досега хилядите астрономи, които сканират небето ежедневно не са нищо такова. Колкото до слънчевите изригвания, тях ги има още от създаването на слънцето и до ден днешен не са унищожили Земята.

Дори преди няколко дни е имало гигантско изригване, бълващо огромно количество радиация в космоса, но това е част от нормалния 11-годишен слънчев цикъл.

ВИЖТЕ ВИДЕО:

http://youtu.be/AF6bmZJOAbE

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *