Софи Маринова ще строи приказен имот за 200 хил.

Софи Маринова със сина си Лоренцо

  Палат като от приказките на Шехерезада планира да вдигне Софи Маринова за себе си и сина си Лоренцо. Засега певицата още оглежда парцели в покрайнините на столицата и умува върху архитектурния план на новата си резиденция. В момента, в който си набележи подходящ терен, ромската перла ще даде начало на строителните работи.

Според запознати Софка е готова да инвестира над 200 хил. бона в обекта. В тази сума не са включени обзавеждането и довършителните работи – дограми, фаянсови плочки и т.н.

„Едно е сигурно – ще има много зеленина, градина и барбекю“, категорична е циганската Лили Иванова. Тя иска и просторна лятна кухня, за да има къде да събира голямата си рода и многобройните си приятели и колеги.

Тези дни Софка направи промоция на новия си албум. Сред гостите на партито й бяха Азис, Тони Стораро, Орхан Мурад, рапърът Устата, Теодора, Джордан и още много други. Видимо развълнувана от дошлите да я поздравят колеги, Маринова не спираше да се усмихва и да ги подканва на дансинга.

На промоцията Софка изпя няколко самостоятелни песни, а също и дуети с наследника си Лоренцо. Синът й участва в албума и със солово изпълнение.

На представянето на новата продукция на Софи Маринова блесна и племенницата й Дида. Тя се изяви в тандем с рапъра Мистър Nice.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *