Собственик на магазин „Хитлер“ в Индия притискан от евреите да му смени името!

Раджеш Шах

Магазин за мъжко облекло в Индия трябва да смени името си, което в действителност е Хитлер, след като то смутило местната еврейска общност.

Собственикът Раджеш Шах нямал и представа, че името на магазина му ще обиди някого, тъй като всъщност то произлизало от прякора на дядото на бизнес партньора му.

Представителите на еврейската общност се разбунтували, а нищо не подозиращият собственик обяснил, че не е имал намерение да обижда никого. Той споделя, че преди да  заявят разрешение за търговска марка, той бил чувал, че Хитлер бил строг човек, просто наскоро научил подробности от Интернет.

Визитката на Хитлер

Той обяснил, че Хитлер е прякорът на дядото на партньора му, който бил наречен така, понеже бил доста строг и нямало нищо общо с германския диктатор. Според евреите обаче, Шах и партньорът му знаели много добре кой е Хитлер.

След посещението на евреите от синагогата, собственикът на магазина казал, че би искал да смени името му, но след обезщетение, тъй като тойи партньорът му нямали пари.

Магазинът на Хитлер

Той обяснил, че всичките им пари ( 454 паунда) били изхарчени за знаци, визитни картички и реклами на „Хитлер”, така че сега някой ще трябва да плати за промяната.
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/I8-dxFlDqc8

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *