Снежана Макавеева яла бой от своя любовница

Снежана Макавеева

  Снежана Макавеева е обърнала резбата след раздялата си с Мариан Вълев, научихме от нейни колеги. Актрисата от половин година преживява много тежко краха на връзката им, тъй като била лудо влюбена в Куката от „Под прикритие“.

Заради мъката по него тя първо посегна към чашката и се отдаде на пиянски запои, а сега е решила и да не поглежда повече мъж в живота си.

От два месеца насам Снежана деляла кревата си с жена и макар в началото да споделяла, че най-после е открила истинското щастие и отново е влюбена, скоро отношенията с гаджето й лесбийка се пропукали. В основата на проблемите, както беше и в случая с Куката, се оказал афинитетът на палавата актриса към честа смяна на партньорите.

Снежана с Мариан Вълев

Снежана не можела да бъде вярна само на един партньор и колкото и да е влюбена, погледът й все бягал встрани. И докато на Вълев кръшкала доста рядко и тайно, то на любовницата си изневерила направо пред очите й. Един ден, прибирайки се вкъщи, новата половинка заварила Макавеева на калъп с друга жена и мъж за разкош. Снежана дори не се притеснила и я поканила да се включи в секс игрите, но въобще не подозирала колко ревниви са лесбийките. Досущ като наранен мъжага, женското гадже на актрисата побесняло от ревност и й налетяло на бой.

„Обясняваше, че се били жестоко двете и не й останала длъжна. И че това доказвало, че имат силни чувства една към друга! Но Снежана беше доста насинена, докато на онази й нямаше нищо. Направо си я пребила, а и явно не е за пръв път“, разкриват колеги на актрисата, шокирани от поредната й изцепка.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *