След безразборен с*кс с чужденки във Варна, френският рефер Жоел Киню си навлякъл трипер

Жоел Киню

  Френският футболен съдия Жоел Киню мрази България. А още повече мрази Христо Стоичков, който го обвинява в пладнешки грабеж. На Световното в САЩ’94 мосюто не ни даде чиста дузпа в полуфинала с Италия (1:2), след като Алесандро Костакурта спря с ръка топката при удар на Емил Костадинов. Нещо повече – наглецът се оправдава под път и над път, че нарушението било неволно и нямало никаква дузпа.

Журналисти обаче научиха защо Киню толкова мрази България. Като прохождащ международен съдия франсето бил пратен да свири на турнира „Варненско лято“ в началото на 80-те години. Слънчево време, море, загорели чехкини, полякини и рускини…

През деня съдията свирел мачове, а вечер се отдавал на безразборен секс. Първо с чужденките, след това опитал и от варненското. Към края на турнира обаче се оплакал една сутрин, че все едно пикае ножчета за бръснене. Наложило се да го водят във венерологията.

„Май беше пипнал трипер или катар“, твърди бивш служител на футболната зона във Варна. Докторите го натъпкали с антибиотици, след което Киню си заминал да го долекуват в Париж. Оттогава разправял на международните семинари с наши съдии, че хич и не исса повече да стъпи в България.

Другата причина да ни мрази толкова е в Емо Костадинов. Но не само защото крилото екзекутира Франция на „Парк де Пренс“ с 2:1 преди 20 години и ни класира на мондила за сметка на „петлите“.

Оказа се, че същата вечер на 17 ноември 1993 г. Жоел Киню имал рожден ден! Събрал приятели на ресторант – да гледат мача с България и да поливат очакваната победа. Отначало разпивката тръгнала добре, но след втория гол празникът му заминал по дяволите. Затова на следващата година не пропуснал да ни удари теслата срещу италианците.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *