Разкритие: Следите от самолетите ни тровят и подлудяват

Пухкавите следи в небето, които не изчезват с часове, от години провокират оживени дискусии в световен мащаб
Пухкавите следи в небето, които не изчезват с часове, от години провокират оживени дискусии в световен мащаб

  На всеки от нас му се е случва да вдига поглед ьм небето, за да се порадва на белите линии, оставяни от прелитащите самолети. Някои се опитват да си представят на каква внушителна височина се реят огромните бели птици, а други мечтаят да са на мястото на щастливите пасажери, които може би пътуват към екзотичен курорт. Но има и хора, които са убедени, че тези пухкави следи сеят смърт и болести навсякъде, където се появят.

В последните месеци феновете на явлението, наречено кемтрейлс (идва от кемикъл трейл (chemical trail) и се превежда като химически линии – б.р.), се увеличават със скоростта на светлината. Според тях самолетните дири рано или късно ще доведат до сериозно редуциране на числеността на земното население. Вярващите в смъртоносната конспирация разказват, че в красивите бели линии по небосвода са наблъскани наночастиците на опасни за човешкото здраве химически елементи.

„Зад всичко стоят военните. Те дълги години работят върху програма за контролиране на климата.

След това изследванията им поемат в друга посока. По поръчка на шефовете си те опитаха да намерят начин за контрол над населението на Земята. От дълго време се подготвя убийството на милиони по целия свят, които въобще няма да разберат откъде им е дошло. Страхуваме се от земетресения, от наводнения и пожари. Истинската заплаха идва от въздуха“, твърди в своя разработка един от изследователите на кемтрейлс.

Някои учени са убедени, че с белите линии военни ни бомбардират с наночастици от опасни химически елементи
Някои учени са убедени, че с белите линии военни ни бомбардират с наночастици от опасни химически елементи

Според него най-големите самолетни компании също участват в заверата. Те позволяват на огромните летателни машини да бъдат качвани технологии, позволяващи разпръскването на отрови, които след това по въздуха или чрез дъждовните капки достигат до земята и нейните обитатели.

Добре обоснованата конспирация вече е ставала повод за масови психози. Нещо подобно се случва през 1998 г., когато в малкото канадско градче Еспаньола се разпространява слухът, че военните тровят въздуха. Очевидци се надпреварват да разказват за огромни самолети цистерни, прелитащи над сградите и оставящи плътни бели следи във въздуха, които не изчезват с часове.

Намират се и учени да се усъмнят дали в дирите няма скрити опасни за човешкото здраве химикали.

Мнозина се оплакват от световъртеж и отпадналост. Случаят с упорито стоящите в небето самолетни дири стига чак до канадския парламент. Граждани от Еспаньола искат да започне разследване, което да каже дали не са станали жертви на опасен експеримент. В потвърждение на своите подозрения местните публикуват в пресата проучвания на почвата, показващи странно високи нива на алуминий и кварц. В отговор канадското правителство категорично отрича над въздушното пространство на страната самолети умишлено да са разпръсквали каквито и да е отровни съединения.

кемтрейлс следите от самолетитеТози случай съвсем не е изолиран и през последните години от различни места на планетата долита информация за смъртоносните пръскачки. В различни публикации по темата се твърди, че хората са атакувани от въздуха с почти всички елементи от Менделеевата таблица. Най-често се говори за разпространението на алуминиеви съединения, които са изключително вредни за човешкия организъм.

По-смелите фантасти дори плашат че от белите самолетни дири към земята „валят“ кръвожадни бактерии, мутирали гъби и кръвни клетки, които да сеят зарази и да отслабват бясно разрастващото се население.

Засега нито една сериозна научна организация не е извадила на бял свят конкретни доказателства за съществуването на явлението кемтрейлс. Това дава повод на ентусиасти да твърдят, че странните бели линии на небосвода всъщност ще са от полза за човечеството. В случая пак са замесени военните, но този път те са представени в благоприятна светлина.

Според тази теория самолетите разпръскват частици, които да се борят с глобалното затопляне.

кемтрейлс следите от самолетите„Няма нищо благородно в този експеримент. Разпръскват отрови, които ни разболяват. От това печелят фармацевтичните гиганти. Първо пострадаха пчелите, които изчезват, сега е ред и на хората“, твърди изследовател на тайнственото и доста стряскащо явление. В интерес на истината нежеланието на световните лидери да коментират случая още повече подхранва слуховете, че нещо има и тепърва ще усещаме неговите последствия.

 

Това да малки ледени кристали

Всяко недостатъчно проучено природно явление или свръхестествено събитие си има своите последователи и противници. Кемтрейлс също се сблъсква със сериозна доза скептицизъм. Според учени и бивши авиатори в небето наблюдаваме т.нар. конденчационни следи, образували се от изпусканите от двигателите отработени газове. При много ниски температури те започват да кондензират и да образуват бяла пара, която се точи след самолета.

Следата в действителност е съставена от малки ледени кристали, които не се топят на температури от минус 20 до минус 40 градуса. Това е и причината те да остават видими за дълъг период от време и да смущават някои от зяпачите на земята.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Разкритие: Следите от самолетите ни тровят и подлудяват"

  1. Анонимен   11.12.2016 at 14:59

    Преди двадесет години такива дири нямаш в небето не знам с какви двигатели са работели тогава самолетите.

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *