Слави Трифонов краде от екипа на Магърдич – иска да привлече Рачков и Мария Игнатова

Слави Трифонов

  Нещастието за едни, носи радост на други. Точно така е възприел прокуждането на клана Халваджиян от ефира на Би Ти Ви Слави Трифонов. Дългия открай време дебне момента, в който най-голе­мите му дразнители – братята Маги и Джуди, ще бъдат натирени от телевизията, и вече готви да завземе и тяхното ефирно време.

 Докато продуцентската компания на клана Халваджиян – „Глобъл филмс“, се чуди по кой път да поеме, за да запази най-харесваните си лица, учиндолският шоумен предприемчиво потрива ръце от задоволство. Ще припомним, че преди еки­път на „Господарите“ да стъпи в Би Ти Ви, телеви­зията бе поделена основ­но от две продуцентски компании – „Седем осми“ на Слави и „Дрийм тийм“ на Росен Петров и Евтим Милошев. Именно те пра­веха и най-гледаните раз­влекателни предавания и риалити формати. Новите играчи обаче успяха да объркат сметките на Дъл­гия, който вместо да се чувства като хегемон на вечерните забавления, малко по-малко отече от зрителския интерес. Дори благотворителната кампания „Великолепна­та шесторка“ 2 бе предло­жена на екипа на „Глобъл филмс“, пренебрегвайки старите кучета в телевизията.

Рачков и Мария Игнатова

  Затова и провалът на конкурентите на Слави така силно го зарадва.

 Враждата между про­дуцентите обаче далеч не е така прясна. Тя да­тира още от времето, по което „Господари на ефи­ра“ се излъчваше по Нова телевизия. Тогава Дългия трепереше от яд, че раз­влекателното шоу си поз­волява да излъчва кадри от неговото собствено предаване, без да пла­ща. Адвокатите на Три­фонов подадоха няколко иска срещу конкурентите си и вече дълги години делата се точат в съда, допълнително обтягайки настроенията между Слави и Маги. Неотдавна Халваджиян призна, че Трифонов се е опитвал да го накара да му плати и да подпишат споразумение, за да не го води на съд. Магърдич обаче се заинатил и пожелал всичко да се уреди по правовия път.

 Според запознати веднага щом усетил възмож­ността да постави кон­курента си на колене, водещият на вечерното шоу започнал да крои планове как да го напра­ви. Слави дори имал идея през есента заедно с еки­па си отново да даде тон с някой риалити формат.

 Замяната на един от съ­диите в „България търси талант“ – Магърдич с ак­тьора Краси Радков също издава, че Дългия е по­вече от ентусиазиран от идеята да забие нож на своя враг. Освен това оба­че Трифонов планирал да се опита да измъкне от Халваджиян и най-харес­вания актьорски тандем в последните години – Ма­рия Игнатова и Димитър Рачков. Шоуменът бил готов  да   предложи на   двойката   огро­мни хонорари, само  и  само да успее да ги привле­че в екипа си. Така старата идея на Дългия да има жена в комедийния си екип най-накрая ще получи шанс да се реа­лизира.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *